Firma med flere kasketter hyret af Jobcenter

Firma med flere kasketter hyret af Jobcenter
Tidligere formand, nu bestyrelsesmedlem, – efter Liselott Blixt overtog formandsposten, – i foreningen ‘Kvinder for frihed,’ efter Vibeke Manniche, der ser ud til at ha rodet sig ind i en kedelig sag.

Frederikssund Kommune har brugt et eksternt firma til at håndtere lægeskøn.

Virksomheden hedder Lægeservice og benytter sig af et Cvr-nummer, der tilhører Vibeke Manniches selskab Liva.

23 timer om ugen er hun ansat som kommunal-læge i til 316 kr. i timen.

Når Lægeservice har lavet lægeskøn, er det sket til en timepris på 1.010 kr.

Forskellige adresser
Ifølge Selskabslovens paragraf 2 er det et krav, at anparts- og aktieselskaber bruger både deres hjemsted og cpr-nummer på blandt andet fakturaer og i mails.

Lægeservice bruger i tilbud til mindst en anden kommune, både adresse og telefonnummer, der tilhører Vibeke Manniche-selskab Liva.

I fakturaen til Frederikssund Kommune har man skrevet en anden adresse, så man kun ved et tjek af Cvr-nummeret kan se, at virksomheden er identisk med Vibeke Manniches.

Bestilleren af de mange lægeskøn er en teamleder ved Jobcenter Frederikssund.

Ifølge selskabet Livas hjemmeside //livakurser.dk/?cat=61″, – er teamlederen selv foredragsholder for Manniches selskab, som man kalder for LIVA kurser + konferencer.

Det var umuligt for mig at finde et Cvr-nummer på hjemmesiden, men måske er du mere heldig.

Jf. Cvr-registeret, //cvr.dk/ – så kunne det godt se ud som om, at når man nævner selskabet Liva, så drejer det sig i virkeligheden om, FORLAGET LIVA ApS – der angiver sine aktiviteter som udgivelse af bøger. – Der er ikke nævnt noget om foredrag eller lægeservice.

Referencer:
Lokalavisen Frederikssund samt diverse nævnte hjemmesider
//frederikssund.lokalavisen.dk /kommunen-anede-intet-hyrer-kommunallaeges-firma-som-konsulent-/20101125/artikler/711259849/1859″

-Tre speciallæger underkendt af én lægekonsulent
Tre speciallæger, en sagsbehandler og en lægekonsulent er helt klare i mælet, men Pensionsudvalget i Svendborg Kommune vælger i stedet at tro på en ekstern lægekonsulent, som aldrig har mødt den sygemeldte kvinde. Hun får nej til førtidspension. kilde: En ekstern lægekonsulent med flere kasketter Netavisen //svendborgsnetavis.dk/?p=2674


For yderlig læsning

Sendt på kursus ved en privat aktør af Jobcenteret
 
Saft og kage frem og tilbage
 
Pia K. fik Citronmåne fra Vestager og Det Radikale Venstre
 
Liselott Blixt: Jeg vil hermed boykotte Dansk supermarked