Forsberg og den konservative glidebane

-Marianne Forsbergs meritter på Facebook har nået Netavisen B.T. som skriver om den konservative lokalpolitiker, at hun mener, at der er brug for modstandsgrupper mod de danske muslimer.

Den udlægning kan fru Forsberg selvsagt ikke erklære sig enig i, så hun trækker overfor Netavisen B.T. mantraet frem om, at ‘hun skam ikke mente alle muslimer’.

Men hvad mener fru Forsberg egentlig?
Den famøse debattråd på Facebook indledes med bekymrede kommentarer til forlydenderne om, at unge bøller chikanerer ikke-muslimer i ghettoerne.

Det bliver snart til kommentarer om, at ghettobøllerne er en slags islams soldater, og at islams tilstedeværelse i Danmark i sig selv er en besættelse.

Det er her, Marianne Forsberg giver sit besyv med, og det er i denne kontekst,
at Marianne Forsbergs udtalelser skal ses:

Hvis det ikke er ‘alle muslimer i Danmark’, hun omtaler, så er det i hvert fald ghettobøllerne, som hun mener, skal bekæmpes med likvideringer og bombesprængninger.

Og likvideringer og bombesprængninger må nødvendigvis være de midler, Marianne Forsberg forestiller sig, der skal til for at bekæmpe det ‘muslimske uvæsen’ – hvorfor skulle hun dog ellers referere direkte til navngivne modstandsgrupper, som brugte netop disse metoder? Skriver man på netmediet raapil.dk

Reference
//raapil.dk
//bt.dk/politik/konservativ-i-facebook-fadaese

For yderlig læsning

Er slet ikke nogen der skal slås ihjel, Marianne Forsberg?