Frøken Trykkefrihed- Baldersbæk rammer bunden- af brækspanden

190320130809
Frøken Trykkefrihed- Baldersbæk rammer bunden- af brækspanden

Trykkefrihedsselskabets skribent Helle Baldersbæk disker op med hadefulde ytringer på Facebook. Skriver Margrethe S. Hansen bl.a. på Netavisen, P77.dk
– og omtaler følgende
Vi ved det godt-nettet er fyldt af hadefulde, ekstreme, racistiske, voldlige og hjernedøde ytringer. Men journalisten Helle Baldersbæk vælter virkeligt kegler på Facebook.

Det er heldigvis ikke så tit at man ser personer ramme bunden af den retorisk brækspand, ligeså hårdt som Helle Baldersbæk.

Helle Baldersbæk ynder at fremhæve sig selv som værende udannet journalist. Hun ser sig selv som langt bedre til at være journalistisk, end f.eks folk som DRs Martin Krasnik.

Krasnik er i hendes øjne totalt blottet for talent – fordi han ikke er udannet journalist og derfor ikke kunne leverer høj journalistisk standard da Baldersbæks formand, den islamfjendske konspirationstosse og journalistudannet Lars Hedegaard var gæst i DR 2 Deadline.

Frøken Baldersbæk er hyret til gratis at skrive ornli syge klummer til det islamfjendske konspirations og trykkefrihedsselskab og til partiet Venstres islamofobiske platform KAREN aka Karen Jespersens løgnagtige spalte den korte Avis /denkorteavis.dk/.

Trykkefrihedsselskabet står for folkeoplysning og lytter man til formand Lars Hedegaard og næstformand – kaglehønen, Katrine Winkel Holm, handler det om den igangværende muslimske overtagelse af Danmark og Europa.

Kort sagt lider de af samme hjernevask-syndrom som den lille fede aka Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark- en dansk modstandsbevægelse der ifølge sig selv er i krig med islam som har besat Danmark.

Reference:
//Netavisen P77.dk – Du kan læse mere på  Netavisen, P77.dk –

180320132236

For yderlig læsning.

Pia Kjærsgaard blokeret 24 timer på Facebook
 
Katrine Winkel Holm: Så lægger 180grader endnu engang avis til en afsindig løgnehistorie om TFS-formand, Lars Hedegaard.