fundraiser-for-venstre-anklages-for-pression

Fundraiser-for-venstre-anklages-for-pression
Erhvervsmanden Fritz Schur, der i mange år har stået i spidsen for Den Liberale Erhvervsklub, støttede i 2005. Venstres spidskandidat til kommunalvalget i Gentofte Kommune, Marie-Louise Andreassen, med 20.000 kr.

Men da hun indrykkede en annonce i lokalavisen Villabyerne med en kritik af borgmester Hans Toft (K), meddelte Fritz Schur, at han ville godkende hendes næste annoncer, oplyser Marie-Louise Andreassen.

-Han ville ikke have, at hans penge blev brugt til det, og han ville derfor godkende de næste to annoncer, som jeg planlagde at indrykke«, siger byrådsmedlem Marie-Louise Andreassen, der nu har forladt Venstre til fordel for de radikale, Skriver man på hjemmesiden, politiken.dk
 
Reference
Hjemmesiden – //politiken.dk :80/politik/ECE1146877/vigtig-fundraiser-for-venstre-anklages-for-pression/

Er der så noget moralsk anstødeligt i at en forretningsmand plejer egne interesser når han reinvester penge i en politiker, der villigt sælger ud af holdninger for at -Ja netop, pleje egne interesser, skabe sig en politisk karriere, øge sin personlige indtjening og markedsværdi?

Jamen, jamen -Den ene hånd vasker den anden, siger man jo
Nogen vil måske vælge andre ord for samme handlinger, dog ligger en ting fast.
Det er problematisk.

Det så vi blandt andet i sagen med Dansk Folkepartis Jørn Dohrmann. Det kan du læse om på
//nyhederne-dyn.tv2.dk /article.php/id-18642911/dfs-dohrmann-bad-om-valgpenge.

Med tanke på det Saxo-bank støttede parti, Liberal Alliance, så bør vælgerne nok, være meget opmærksom på hvilke meninger kandidaterne giver udtryk for.

For yderlig læsning

-Jeg elsker Liberal Alliance