Grupper fra hele Europa planlægger at mødes i et fælles menneske-hader træf

Grupper fra hele Europa planlægger at mødes i et fælles menneske-hader træf

Mere end 10 anti-islamiske grupper, ledet af Engelske Defence League (EDL),
forventes at sende repræsentanter.

Vores egen lille charme-trol, Anders Gravers, (Billedet) kommer naturligvis og holder en af sine berømte store intellektuelle taler til folket.

-Jeg håber, vi kan vise, at der er modstand mod islamisering af Europa, at vi kan inspirere hinanden, siger Isak Nygren, talsmand for den svenske Defence League, ifølge hjemmesiden, /telegraph.co.uk

//telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/denmark/9023670/Anti-Islamic-groups-across-Europe-to-attend-far-Right-rally.

Imran Shah, talsmand for Islamisk Trossamfund i Danmark, opfordrede muslimer til at holde sig væk fra demonstrationen, og opfordrede den danske regering til at reagere mod den voksende bevægelse, især i kølvandet på sidste års massakre på 77 mennesker begået af den norske højreorienterede ekstremistisk Anders Behring Breivik.

-Vi har set, hvad hade-retorik kan gøre i Norge. Skal vi have nogle dødsfald her før vi reagerer? Siger han, ifølge hjemmesiden, /telegraph.co.uk/news

Breivik var EDL-suporter og deltog i en demonstration i Bradford i 2010, hundredvis af EDL medlemmer, var Facebook-ven med ham på webportalen.

Matthew Goodwin, er ekspert på den yderste højrefløj ved Nottingham University, siger at det er bekymrende at EDL breder sig ud i Europa.

-Det viser os noget som jeg ikke tror britiske kommentatorer har forstået er, at andre steder i Europa, opfattes EDL som værende en ganske betydelig bevægelse, siger han.

Når man ser på en som Anders Breivik og det Danske Defence League kan vi se, hvordan grupper i Europa vender blikket mod Storbritannien og bruger EDL som model.

Weyman Bennet, en talsmand for Unite Against Fascism siger, overalt hvor de arranger en demonstration, ledsages den af vold.

Vi ser dem som en gruppe af mennesker, der vil forsøge at tilskynde til fascistisk politik, de har simpelthen udskiftet anti-semitisme med anti-islam.

Danmark er et naturligt valg for EDL, til at lancere sin første fælles-europæiske demostration.

Dansk Folkeparti er vælgermæssigt set, et af de mest succesfulde anti-immigrant-partier i Europa, ved valget i september sidste år fik de en vælgertilslutning på 12,3 procent. Skriver man på hjemmesiden, The Telegraph

Reference
//telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/denmark/9023670/Anti-Islamic-groups-across-Europe-to-attend-far-Right-rally.html” – b.la. – Du kan læse mere

For yderlig læsning

Engelske Defence League mødt med massiv foragt