‘Hade-Bloggerer’ folder sig ud på Jyllandsposten og rammer bunden

Her er et eksempel

Men først-
Geert Wilders – for han har samme problem som -hade-Bloggeren på Jyllandsposten: Hans palæstinensiske morder er sandsynligvis en thailandsk tjener

Det grusomme mord på en nybygger familie i Palæstina den 11. marts i år, forbliver rystende, uanset hvem det var.

Men Geert Wilders har et problem.
Han gjorde præcis det samme som en politi-kommissær i Drenthe. Han kvidrede nemlig søndag 13 mar, uden at kende detaljerne.

Og konkluderede- “islamisk fascisme”.
//krapuul.nl/nieuws/30381/wilders-heeft-een-probleem-zn-palestijnse-moordenaar-is-waarschijnlijk-een-thaise-huisknecht/Krapuul rapportere):

-Itamar drab udført af udenlandske arbejdstager
Nyhedssider tilknyttet PA rejser tvivl om israelske påstande om det var palistinensere som stod bag drabene, de siger IDF har anholdt en thailandsk arbejdstager.

Det Betlehem-baserede nyhedsbureau Ma’an, hvilket er tæt på PA ledelsen, havde en ledende nyhedshistorie, der hævdede, at en thailandsk arbejdstager var blevet anholdt af IDF på mistanke om at han havde dræbt de fem medlemmer af Fogel familien fredag aften.

Agenturet siger ikke, hvordan de har fået oplysningerne. Men, det siges, at kort efter drabene, har Israels sikkerheds styrker arresterede alle de thailandske arbejdere, som var inde i området.

Man understreges, at ingen palæstinensisk gruppe havde påtaget sig ansvaret for angrebet, og at det var forbudt for palæstinenserne at komme ind i bosættelsen.

Et anden palæstinensisk nyhedsbureau, Qudsnet, hævdede, at en asiatisk mand, der plejede at arbejde for Fogel familien stod bag drabene.

De Citerer en palæstinensisk familie, der bor i den nærliggende landsby Awarta, de skriver, at familien blev myrdet, fordi faderen nægtede at betale den asiatiske arbejdstager hans løn, som er anslået til 10.000 sekel.

Den seneste anprisninger kom som PA præsident Mahmoud Abbas med i et interview med Kol Yisrael, der fordømte han Itamar drab som “foragteligt, umoralsk og umenneskeligt.”

Abbas sagde, at et “menneske ikke er i stand til sådan noget.” Han sagde, at havde PA forinden haft information, “vi ville have forhindret dette.”

Han tilbyder at hjælpe Israel i forbindelse med undersøgelsen, Abbas afvist beskyldninger om tilskyndelse og sagde, at han var parat til at være en del af en israelsk-amerikansk-palæstinensiske udvalg til at undersøge påstandene.
//jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=212115-Jerusalem Post

Det bringer mig så til, -om ikke det er stærkt belastende for Jyllandspostens troværdighed, når man på deres medie, kan finde et Blog-indlæg som dette:


 

Blog-indlægget er skrevet af Bernard Tanggård, som efter egne oplysninger er tilknyttet tænketanken Jerusalem Center for Public Affairs, -og det er lagt på Jyllandspostens Blog-sektion af Firoozeh Bazrafkan, som blev indvalgt i Trykkefrihedsselskabets bestyrelse på foreningens generalforsamling den 13. marts 2010.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer er: Leif Barbré Knudsen (suppleant), Marianne Horsebøg Myrup (suppleant), Katrine Winkel Holm, Jette Plesner Dali, Mikael Kai Henriksen, Rachel Adelberg Johansen og Kit Louise Strand.

Bernard Tanggård, kalder sig også for Bernard T. Bouhadana og var opstillet som nr. 9 på listen for Dansk Folkeparti til kommunalvalget den 15. november 2005. i Hvidovre Kommune.

Du kan læse mere om, og af Bernard T. Bouhadana, på //roicommunity.org/users/bernard-bouhadana”

Du kan se Bernard Tanggårds professionelle profil.

 

Du kan læse hans Blog-indlæg på JP 
 

Billedet Et screenshots fra JP’s Blog sektion /jyllands-posten.dk

For yderlig læsning

Netavisen, P77.dk – //p77.dk/samfund-mennesker-sverige-racister-angreb-asylcenter-efter-falske-internetrygter
 
Mikael Jalvings drøm?
 
JP-journalist skal tale for svenske nynazister
 
Poul Erik Andersen: De bliver frækkere og frækkere, de der palæstinensere
 
Filip Dewinter fra det belgiske parti Vlaams Belang, klager over plakatkunst
 
Islamofoben Geert Wilders ønsker at begrænse ytringsfriheden i Holland
 
Messerschmidt: Geert Wilders fortjener Sakharov-prisen
 

1 comment on ‘Hade-Bloggerer’ folder sig ud på Jyllandsposten og rammer bunden

Comments are closed.