Hellig mand idømt op til 20 år bag tremmer


Tony Golossian var kendt som en religiøs mand der kunne kommunikere med engle.
Og som en der kunne uddrive dæmoner og befri kvinder for onde forbandelser. Skriver man på hjemmesiden, Netavisen //theaustralian.com.au/news/

Den slags er der penge i.
Ifølge vidneforklaring fra manden til en af ofrene, så havde han betalt to rater på hver 25.000 $ til Frances Psichogios for bønne-sessioner.

Frances sagde, at bønnen blev afholdt på et hotelværelse, og han fik at vide, at hans kone skulle ha bind for øjenene, fordi, det onde ville brænde hendes øjne, hvis hun åbnede dem under sessionen.

Hun var ikke glad, men jeg holdt fast og overtalte hende, og efter et stykke tid gik hun med, sagde han i retten. Han sagde, at hans kone havde syntes træt og svimmel, da hun vendte tilbage fra den anden bønne-session.

-Hun følte igen, at hun seksuelt var blevet overfaldet eller voldtaget, og hun havde fornemmelsen af at nogen lå oven på hende, og jeg tror, ​​hun sagde efter det andet bønnemøde at hun huskede, at hun havde holdt om en penis, Jeg fortalte hende, det var nok en drøm -Det er nok, hvad hun troede der skete, sagde manden.

Parret kontaktede Tony Golossian for at få hjælp i 2008. efter at have fundet et sort voks objekt under deres dørmåtte og modtage SMS-beskeder fra en ukendt person der henviste til en sort magi og udtalte en forbandelse over deres familie.

Tony sagde, hvis vi ikke bryder forbandelsen, at jeg ville dø af kræft, og at (min mand) ville dø i en dødsulykke og langsomt ville mine børn, og min familie dø, -sagde konen i sin vidneforklaring  til domstolen i sidste uge.

Hun fortalte juryen om sin græsk-ortodokse baggrund og om, onde øjne i forbindelse med forbandelser der varsler dårlige, dårlige ting.

I NSW District Court blev dommen afsagt.
Fængsel med maksimal løbetid på 20 år til Tony Golossian, 63.
Hans ven Arthur Psichogios, 41, blev fængslet i mindst 12 år og højst 16 år.

Han kyssede og krammede sin kone, Frances Psichogios, 38, efter at hun blev idømt fængsl i mindst fem år med et maksimum på ni år.

Tony Golossian var blevet fundet skyldig i 24 tilfælde,
hvoraf de fleste var samleje uden samtykke.

Arthur Psichogios blev fundet skyldig i 14 lignende forbrydelser.
Hans kone Frances Psichogios 38, blev fundet skyldig i syv tilfælde, herunder også administration af det berusende stof som de bedøvede ofrene med, for at muliggøre de seksuelle overgreb, Skriver, The Australian.

Reference
Netavisen //theaustralian.com.au /news/nation/qld-holy-man-jailed-for-20-years-over-sex-charges/story-e6frg6nf-1226051113975

For yderlig læsning

Dæmon-uddrivende børnemishandlere dømt
 
Dommedag! Den 21 maj 2011
 
Netværket extra: Det store islamofobiske korstog