Hetz mod ansatte på Næsteved Sygehus

281020101354
 
Hetz mod ansatte på Næsteved Sygehus
Flere højrebloggere er gået ind i jagten på fotos og andre oplysninger, herunder på Kim Møllers blog Uriasposten.

//p77.dk skrev i går i artiklen Muslimhader hænger Sygehusansatte ud at en dansk muslimfjendsk forening, som kalder sig for Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark i et læserbrev lagt frem på deres hjemmeside har hængt flere ansatte fra Næstved sygehus ud med navn og stillingsbetegnelse.

Formanden for Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark Anders Gravers oplyste endvidere følgende via sin Facebook Profil i går.

-Arbejder på at finde billeder af de danske kollloboratøre der svinede kvinden, de skal ikke tro at man gøre sådan noget mod en dansker uden at det får konsekvenser.

Læserbrevskribenten som er en islamfjendsk dansk kvinde beskylder i sit læserbrev, flere navngivende ansatte fra gynægologisk afdeling på Næstved Sygehus for psykisk terror og chikane i forbindelse med en indlæggelse hvor hendes krav om at blive behandlet af en ikke-muslimsk læge og sygeplejerske var blevet afvist.

Ledende Overlæge Jørn Kvist Thomsen fra Gynægologisk afdeling på Næstved Sygehus udtalte blandt andet følgende om sagen til Netavisen P77.dk/ igår.

Ønsker de ikke at lade sig behandle af vores personale så må de henvende sig et andet sted.

Her på sygehuset er alle vores ansatte uanset deres religiøse eller etniske baggrund veluddannet og i stand til at yde den rette hjælp til alle de patienter vi modtagere og behandler.

Man kan som patient ikke nægte hverken at lade sig behandle af en mand eller af en kvinde, eller af en med eller uden tørklæde.

Vi gøre ikke forskel på vores patienter og patienterne skal ikke gøre forskel på vores personale.
I dag fortsatte de chikanen og jagten på fotos og personlige oplysninger om de ansatte.

Reference
//p77.dk/
 
//p77.dk/radikalisering/radikalisering-danmark/muslimhader-haenger-syghusansatte-ud-pa-nettet
 
//p77.dk/radikalisering/radikalisering-danmark/hojrebloggere-ind-i-jagten-pa-sygehusansatte