Ikke et ord om Elmas Berke og Karen West

Ikke et ord om Elmas Berke og Karen West
Formand og næstformand i den hæderkronet kvinde-forening QFreedom,
som blev stiftet i januar 2009.

Herover en modtaget besked på Facebook
En forening, -kun for kvinder, som siger at de arbejder for ligestilling og selvbestemmelse, men som tilsyneladende var imod køns-adskillelse på et møde, afholdt på Københavns hovedbiblotek.

Derfor deltog man b.la. i en demostration, og sang en nationalsang, imod mødet.

Jeg har ved anden lejlighed omtalt flere personer på billedet herover, men har ikke nævnt den nydelige ældre dame med den smarte tophue, Inger Rosenberg Larsen, som holder banneret på midten.

I denne tid ses hun hyppigt skrivende i Facebook-gruppen, SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark, hvor hun antagelig har fundet sig til-rette i et intellektuelt meningsfælleskab.

Ligeledes kan man finde Inger Rosenberg Larsen som aktiv deltager i Facebook-gruppen,
Den officielle Danish Defence League, Facebook gruppe.

En Facebook-gruppe som er oprettet for at fiske medlemmer til foreningen “Danish Defence League” som støttes af Anders Gravers, og som køres af Bo Vilbrand Hansen og Chelle Lund Simonsen.

De har begge, flere profiler på facebook til det formål, -en af dem ses herunder med navnet “Mille Hansen” og et profilbillede som nu er udskiftet, -men som man for et par dage siden kunne iagttage på Facebook.

Det har naturligvis ikke det fjerneste med den hæderkronet kvinde-forening Q-Freedom eller de pågældende personer, som er nævnt i overskriften at gøre. Hvilket jeg også udtrykkelig pointerede,
og her igen gerne vil understrege.

For yderlig læsning

Q-Freedom, højrefløjens muntre hjørne
 

Formand for Danish Defence League hylder serbisk folkemorder og støtter vold mod muslimer