Ingen krydser til vraget kandidat for Dansk Folkeparti

Ingen krydser til vraget kandidat for Dansk Folkeparti
Da Dansk Folkeparti skulle vælge ny folketingskandidat i Brønderslevkredsen, i onsdags, havde en mand fra Pandrup, regnet med at være en af kandidaterne til posten.

En vinder
Han lå lidt »lunt i svinget« mente han selv – og troede på, at et forhåndstilsagn
om støtte fra godt 30 medlemmer, ville være nok til at vinde kandidaturet.

Men sådan gik det ikke
Det hævdes ellers at han lige var blevet godkendt af DF’s ledelse på Christiansborg og optaget i den såkaldte kandidat-database.

Facebook
En kommentar på Facebook har nu ført til, at han ikke får lov til at stille op til kampvalget.

Game over
Nu må han ikke deltage i valget om et kandidatur, er blevet småfornærmet og har forladt Dansk Folkeparti.

»Konen med æggene«
Kommer næsten til at tænke på historien om, »Konen med æggene« der mistede, den hele lyksalighed da hun knejsede med nakken.

Dårlig opførsel
Dansk Folkepartis organisationskonsulent kan fortælle, »at helt overordnet er det klart, at hvis man er optaget og godkendt i kandidat-databasen, stilles der også krav om, hvordan man opfører sig. Bl.a. må man ikke offentligt udtale sig negativt om andre partimedlemmer«.

Minstekrav
Det lyder vel også, som ganske rimelige minstekrav i en organisation. Mange virksomheder / organisationer med en normal tilgang til deres medarbejdere, investere af og til, pæne store beløb i team building.

Referance
Hjemmesiden //nordjyske.dk /nyheder/vraget-som-kandidat-for-df/59b23fcc-c243-4af2-8444-f08db4a4e1e4/112/nordjyske.dk: Vraget som kandidat for DF

For yderlig læsning

Dansk Folkeparti -folketingsmedlem flygter fra trafikuheld