Intellektuelle er imod en kristen kirke

Ifølge Global Times, har ti intellektuelle lagt et brev online som er imod den nye protestantiske kirke i den hellige Treenighed Yuzhuang, en landsby i byen Qufu, fordi det kunne skabe religiøse og kulturelle konflikter.
Det vil de fleste nok ha forståelse for når de har betragtet Mogens Tilsted Christensens udgydelser på webportalen, FaceBook.

Men hvem kunne forestille sig, at han -og hans ligesinnede, måske nu, kan blive direkte årsag til at man stopper et kirkebyggeri i Kina?

En plan om at bygge en kristen kirke i byen Qufu, i det østlige Kina, og fødestedet for filosoffen Konfucius, har forårsaget afvisningen af Kinas konfucianske samfund, der anmoder om at arbejdet bliver stoppet , skriver officielle medier tirsdag.

Protester imod kirken er en sjælden begivenhed i et land som Kina,
hvor blanding af religioner har været meget almindelig i århundreder.

Byen Qufu, er på listen over World Heritage af De Forenede Nationers Organisation for Uddannelse, Videnskab og Kultur ( UNESCO ). Kilde: LaVanguardia.es

Reference
Hjemmesiden, //lavanguardia.es /internacional/20101224/54093628576/intelectuales-chinos-se-oponen-a-una-iglesia-cristiana-en-la-ciudad-de-confucio

For yderlig læsning

Læs mere -Læs om Mogens Tilsted Christensen HER