Jette Plesner Dali Kære alle: …

Jette Plesner Dali Kære alle: …
jeg synes I bruger alt, alt for megen god energi på en af de værste slambloggere, der findes ..:-((

Skriver Dansk Folkepartis Folketingsmedlem Jette Plesner Dali, på DR-bestyrelsesmedlem, Katrine Winkel Holms, væg på webportalen FaceBook.

071120101617

Det foregår naturligvis i en debattråd som DR-bestyrelsesmedlem Katrine Winkel Holm oprettede, efter der var offentliggjort en artikel på Netmagasinet P77.dk, skrevet af Christian Rask, med research af M.S. Hansen.

I oplægget af DR-bestyrelsesmedlem, Katrine Winkel Holm ser man en ligende farverig omtale af en person, som DR-bestyrelsesmedlem, Katrine Winkel Holm  kalder for ‘Monica S. Hansen’.

051120101310

Det bemærkelsværdige er naturligvis ikke at nogen, ud fra sprogbruget, kunne få indtryk af, – at Jette Plesner Dali og Katrine Winkel Holm måske er stamgæster på det samme morgenværdshus, hvor de deler brandert og morgenkryddere medens de udvksler de nyeste fraverige sentenser som de har hørt på nattens druktur.

Forholder sig ikke til kritik
Næ – Det bemærkelsesværdige er, at ingen af dem forholder sig til den kritik som er rejst i artiklen på Netmagasinet P77.dk, med overskriften, ‘Trykkeselskabs-formand i samarbejde med terrororganisation – De fokusere udelukkende på at nedgøre et andet menneske.

Derfor håber jeg fortsat at DR-bestyrelsesmedlem, Katrine Winkel Holm kan afsætte tid til at svare på spørgsmålet: Hvori består løgnen?

Jeg kunne også godt tænke mig at vide, om dit bestyrelsesarbejde i DR er påvirket af dit samarbejde med Lars Hedegaard. Det ville derfor glæde mig umådeligt, hvis du i dit indlæg lige vil strejfe den problematik.

Vh.
Send dit indlæg til mig

071120100150

“Når det er sagt, så er jeg – stadig – uglad for JDF, efter jeg blev bekendt med at de havde en terroristtaber i bestyrelsen. Det er vi alle i TFS.”

Citat af Eva Toftegaard Selsing, bestyrelsesmedlem i Trykkefrihedsselskabet. den

o5,11,2010. påFaceBook ( Du kan se det på et screendump her)

Reference
Netmagasinet P77.dk – p77.dk/radikalisering/radikalisering-danmark

For yderlig læsning.

Eva Agnete Selsing om, Europarådet som peger på racismeproblemer i Danmark
 
Katrine Winkel Holm: Så lægger 180grader endnu engang avis til en afsindig løgnehistorie om TFS-formand, Lars Hedegaard.