Julehygge med Poul Erik

Med en tak, til en annonym nisse – vil jeg her byde jer alle hjertelig velkommen i nisseland

Smil til nisse-Claudia HER

Se vinterbade-nissen Uwe HER

Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul

Et kik på Bøh-nisserne Ralf Pittelkow og Karen Jespersens bogkunst
HER

 

 

2 comments on Julehygge med Poul Erik

  1. Zølck – du er så pinlig som nogensinde. Tænk for du lyver, forstiller dig og fornedrer dig selv, for at publicere sådan noget som det her…

  2. Kælenavnet Sølle Zølck, bliver mere og mere relevant! Eller Den Gale Bager, for den sags skyld. Jeg troede ikke du kunne synke dybere, Zølck. Men man kan desværre blive overrasket. Jeg forstår godt, at du er så hadet. Behandler man andre som du gør, så er det ren logik! Selv hader jeg dig ikke, jeg har nærmere ondt af dig. Søg hjælp, i stdet for at behandle andre mennesker, så råddent som du gør. Bare et lille godt råd…

Comments are closed.