Julekalender Hos Marie og Lillebror

Julekalender Hos Marie og Lillebror
Tænker det kunne være en god ide, for en dygtig forfatter og et nationalt-dækkende TV-medie, at producerer en julekalender for år 2016.

Ideen kunne bygge vider på den forlængst glemte Julekalender fra den 1. december 1971. Hos Ingrid og Lillebror med Instruktion af Thorkild Demuth.

Julekalenderen markerede afslutningen på Kigkassen, og var det sidste tv, som Ingrid Skovgaard lavede.

180120161556

Flere ville måske få den ide, at Marie Krarup, lidt er en, Ingrid-ligende type, som ville være perfekt til rollen, med mimik og kropssprog byggende på erfaring fra Dansk Folkeparti.

Jeg ved ikke rigtigt, og tror, at Tv-Julekalenderen så kan komme til at handle om for meget flæskesteg, pebernødder og grød på loftet.

På den anden side, så er det velkendt at Dansk Folkepartis målgruppe, er glade for at se børne-tv, herunder den obligatoriske årlige Julekalender.

180120161559

Skulle det knibe i en snæver vending, så kunne man vel også finde en indenfor partiets rammer, til rollen som nisse på loftet.

Medierne fylder i forvejen deres medieflade op, i underholdningens navn, med et persongalleri som deler holdninger med Dansk Folkepartis stjerner, – så hvorfor ikke en Julekalender, hvad syntes du?

For yderlig læsning.

Julekalenderen, Juleknas på slottet

1 comment on Julekalender Hos Marie og Lillebror

  1. Min søn er heldigvis for gammel til at se julekalender – ellers ville han have et forbud mod at se det – han ville ikke have godt at at se mennesker med grød på loftet

Comments are closed.