Kære Dansk Folkeparti, Jette Dali og Aia Fog, bestyrelsesmedlemmer, Trykkefrihedsselskabet


Herover ses et screen dump fra Jylandsposten

Kære Dansk Folkeparti, Jette Dali og Aia Fog, bestyrelsesmedlemmer, Trykkefrihedsselskabet.
Vanskeligheden ved en løgn er -at lyve sig ud af den

På Jylandsposten.dk kan vi i dag den 17.08.11 finde et læserbrev af Jette Dali og Aia Fog, bestyrelsesmedlemmer, Trykkefrihedsselskabet.

Citat fra læserbrevet:
Ikke en del af højrefløjen
Det kunne vi for så vidt være bedøvende ligeglade med, var det ikke fordi Trykkefrihedsselskabet igen sættes i forbindelse med højreekstremister og grupper som White Pride og Dansk Front.

Lad det derfor være sagt med det samme: Trykkefrihedsselskabet er ikke – og har aldrig været – en del af højrefløjen. Vi er os selv.

Hermed mener vi et selskab, der har til formål »at træde i brechen for det frie ord hvor som helst, dette er truet, og uanset, hvem der truer det, idet foreningen støtter sig til grundlovens §77« – § 1 i selskabets vedtægter.

Herover ses formanden for Den Danske Forening, Tomas Kierstein, -som forlader Trykkefrihedsselskabets lokaler på Vartorv

Kæmper for ytringsfrihed
Vi er sat i verden for at kæmpe for ytringsfrihed -ikke for at advokere for en bestemt politisk observans.

Vi tilhører ikke noget miljø. vi er ikke en del af et infiltrerende højreekstremistisk netværk, og vi er ikke hverken bevæbnede eller går ind for vold af nogen art.

Vi står vagt om ytringsfriheden, fordi vi mener, at ytringsfriheden er den vigtigste forudsætning for at kunne etablere og fastholde et åbent og demokratisk samfund.

Dermed kæmper vi selvsagt også for, at de konspirationsforvirrede venstreekstremister i Redox frit kan kolportere deres forvrøvlede sludder.

Men vi er nødt til at sige fra, når de tåger for langt ud ad tangenterne og oven i købet får både Jyllands-Posten og Politiken med på vognen.

Og vi vil meget have os frabedt at blive slået i hartkorn med voldelige ekstremister – det være sig islamistiske ekstremister eller dem, man finder på både højre- og venstrefløjen. Citat slut.

Herover ses et screen dump fra REDOX’s raport ‘ORG-logen-bag-det-ekstreme-højre’

Reference
Hjemmesiden //jp.dk/opinion/breve/article2516011.ece-Jylandsposten
 
Netavisen //p77.dk/radikalisering-danmark/trykkeselskabs-formand-i-samarbejde-med-terrororganisation

For yderlig læsning

Jette Plesner Dali Kære alle

Citat: Når det er sagt, så er jeg – stadig – uglad for JDF, efter jeg blev bekendt med at de havde en terroristtaber i bestyrelsen. Det er vi alle i TFS. Citat af Eva Toftegaard Selsing, bestyrelsesmedlem i Trykkefrihedsselskabet. 05.11.2010. -på FaceBook (Kan ses her på et screen-dump)

For yderlig læsning.

Dansk Folkeparti klar til valgkamp
 
filip-dewinter-fra-det-belgiske-parti-vlaams-belang-klager-over-plakatkunst/”