KAREN – Venstres islamofobiske platform

Partiet Venstre har for længst luret Dansk Folkepartis fidus med, at der er stemmer at hente på at sprede islamofobi.

Venstres islamofobiske valgplatform Karen Jespersen kan for tiden opleves på turné sammen med sin mand rundt i provinsen, alt koordineret fra partiet Venstre. Skriver Margrethe S. Hansen på Net-Avisen P77.dk –og fortsætter

Venstres Karen Jespersen og hendes mand, den politiske kommentator hos Jyllandsposten Ralf Pittelkow, er nogen af Danmarks mest »prominente« islamofober.

De har begge noget som de vulgære fremmedhadere i Dansk Folkeparti ikke har:

Den rette akademiske fremtoning og baggrund, der får det klassiske fremmedhad til at glide lettere ned.

I partiet Venstre har man siden 2010 udnyttet parrets akademiske fremtoning til at etablere en islamofobisk platform med foredrag via Venstres eget oplysningsforbund, og startet et islamofobisk roadshow som ruller hen over provinsen i disse måneder, hvor Karen og Ralf på én gang kan høste stemmer til Venstre og sælge deres nye bog.

Selv siger Karen og Ralf, at de slet ikke er ligesom Dansk Folkeparti.

De forsøger blot at gøre op med hvad de kalder den politisk korrekte elite, som de nærmest messende i kor anklager for at være skyldig i en al for blødsøden politik overfor muslimer i Danmark.

Alligevel er deres budskab, når den akademiske facade skrælles af, som snydt ud af næsen på Dansk Folkeparti.

Selvom Karen og Ralf begge iført dyrt designertøj lyder mere kultiveret end normalt for den islamofobiske scene, så er og bliver deres roadshow Venstres tilbud på noget, som man ellers skal til Dansk Folkeparti for at få.

Som når man støder ind i Dansk Folkeparti for eksempel ude på kræmmermarkedet eller i hallen,  får man med Ralf og Karen i forsamlingshuset eller den lokale biograf den samme peptalk om, hvor nødvendig en stram udlændingepolitik er – for integrationens skyld men naturligvis og faktisk også for muslimernes eget ve og vel.

Muslimerne har nemlig ingen gavn af at følge islam og leve på »muslimsk vis«, idet islam ikke er en religion som mange ellers tror, men en totalitær ideologi på lige fod med kommunismen og nazismen.

Islam har bare forklædt sig som religion.
Muslimer er slet ikke tilhængere af en religion, men af en politisk ideologi,
som er farlig for Danmark og hele den vestlige verden.

Det er bare ærgeligt, at så mange ikke har indset det – endnu.
Skriver Margrethe S. Hansen på // Net-Avisen P77.dk

Reference
Net-Avisen //p77.dk/politik-a-verden/danmark/

For yderlig læsning

//Hold frygten kørende og honorarerne flydende!