Kendt skuespiller skal tale for nynazister

Foto: SIAD-chefen Anders Gravers (t.h.) i selskab med personer fra Danmarks Nationale Front (DNF) ved en SIAD-demonstration i Aalborg, maj 2007.

Den danske skuespiller Farshad Kholghi, der er kendt fra blandt andet Forbrydelsen og Nordkraft, vil på lørdag tale ved en SIAD-demonstration.

SIADs demonstrationer udgøres sædvanligvis også af højrenationalister og tilhængere af Danmarks Nationale Front, som er blevet sat i forbindelse med russiske nynazister.

050220131528

Farshad Kholghi, ses herover som deltager hos Sverigedemokraterna.
Lørdag vil SIAD demonstrere foran USAs ambassade på Østerbro i København.

Til demonstrationen skal dansk-iraneren Farshad Kholghi holde tale.
Dette til trods for, at SIADs demonstrationer ofte samler organiserede nynazister, hvilket vi her har samlet fotodokumentation for. Skriver man på Redoxs hjemmeside, //redox.dk/

Reference
Redox’s hjemmeside – //redox.dk/spip.php?article971″
Webportalen Facebook – Sverigedemokraterna

For yderlig læsning

Farshad Kholghi og Sverigedemokraterna
 
Yderlige oplysninger kan du finde på SIAD-Info – Info om SIAD
 

3 comments on Kendt skuespiller skal tale for nynazister

 1. Du glemmer at skrive at det drejer sig om 11/9
  din tosse

  Og Farshad Kholghi er 100 gange mere mand end du er

  Skulle en mand på 64 ikke passe børnebørn,i stedet
  for det her pjat?

 2. Racister forsøger at misbruge 11/9 føj for den lede siger jeg bare.

 3. Det faktum, at der indimellem kommer et par nynazister til vore arrangementer er meget beklageligt. Vi plejer også at sende dem væk, senest har Anders Gravers personligt revet et naziflag ned og trampet på det. Sagen er, at nazisterne – i øvrigt i ledtog med muslimer og totalitære venstrefløjsaktivister og autonome – prøver at gøre alt for at få SIAD til at fremstå racistisk. Det er ikke tilfældet, vi er islamkritikere, men sandelig ikke racister. Det overlader vi til nazister og muslimer. Vi er meget tolerante, det eneste vi ikke tolererer, er intolerance. Følgelig har vi et problem med islam, ligesom vi ikke tolererer alle andre totalitære ideologier – herunder kommunisme og nazisme. Når i skriver alt dette om SIAD, så skulle i sørge for at få styr på fakta!

Comments are closed.