Kjeld krabbe stopper festen

Skriver Kjeld i FaceBookgruppen, Pia Kjærsgaard
Man kan med rette svare, -måske var der slet ingen fest.
Thomas Gall – som nok er mest kendt i forbindelse med en MC-køreskole i Odensehar desværre, som kristeligt-dagblad.dk – undladt at være kilde-kritisk.

Læserbrevet som kristeligt-dagblad.dk er “mikrofon-holder” for, og som Frederiksborg Amts Avishar offentliggjort – er forfattet af Carsten Mulnæs, som nok ikke er den mest samarbejdsivrige person på jorden.

Desuden så skriver Frederiksborg Amts Avis også en udtaelse af Børnehusets daglige leder.

Frederiksborg Amts Avis skriver b.la. følgende:

“Børnehusets daglige leder har også mødt danske forældre, der ikke ønsker at få deres børn velsignet, når familien ikke er medlem af folkekirken.

– Og vi har også personale med forskellig religiøs baggrund. Alt i alt har vi besluttet, at det må være forældres ansvar at tage deres børn med til den religion, de hører til, siger den daglige leder.” Ifølge avisen.

Og som et eksempel på manglende samarbejdsvilje, kan nævnes, at man på sn.dk – kan læse en artikel fra 05. september 2009. med overskriften: Præst kritiseres for samarbejdsproblemer.

Artiklen afsluttes med følgende:
-Carsten Mulnæs har i de sidste 10 år udvist en mangel på vilje til samarbejde,
og det er nu tre formænd, der er stoppet på grund af samarbejdsproblemer med ham, siger Lilla Voss.

Hun oplevede, at rådets medlemmer efterhånden fik alt for lidt indflydelse på kirkens drift.

Jesper, der er pensioneret pædagog og tidligere centerleder for den daværende ungdomsklub Sct. Georgsgården i Blovstrød.
Han sammenligner sine erfaringer herfra med sognepræsten.

-Carsten Mulnæs vil kun det, han selv vil.
Nu har jeg arbejdet med børn og unge i hele mit arbejdsliv i over 40 år.
Jeg genkender det der “han har taget min brandbil. Han vil ikke lege med mig mere” hos ham, og jeg kan ikke tage, at voksne folk opfører sig på den måde, siger den tidligere menighedsrådsformand.’

Carsten Mulnæs oplyser til avisen, at han ikke ønsker at kommentere kritikken. – Du kan læse artiklen HER

Reference
Hjemmesiden //sn.dk/Nej-tak-til-boen-og-velsignelse/Alleroed/artikel/165057
Hjemmesiden //sn.dk/Praest-kritiseres-for-samarbejdsproblemer/Alleroed/artikel/15343
Hjemmesiden //kristeligt-dagblad.dk/artikel/441159:Kirke—tro–Muslimske-boern-faar-boernehave-til-at-droppe-julegudstjeneste?article_page=2
Hjemmesiden //jyllands-posten.dk/ditliv/familie/ECE4603546/boernehave-dropper-kirken-af-hensyn-til-muslimer – Børnehave dropper…

1 comment on Kjeld krabbe stopper festen

  1. Mon ikke det var på tide at få slettet den side her om Carsten Mulnæs, den er jo mindst 5 år gammel og nogle af artiklerne der benyttes er 6 år gamle, fordi man kan behøver alting jo ikke at gemmes

Comments are closed.