Konservativ kammerateri udemokratisk

Konservativ kammerateri udemokratisk
Skuffet og vraget kandidat beskylder i en note på webportalen Facebook, opstillingsmødet i Vejle for, at være udemokratisk og bære præ af kammerateri.

Som en konsekvens har den, på Facebook, ret kendte personlighed Medhat Khattab valgt at klage til partiets leder, Lars Barfoed, samt til den konservative partihovedbestyrelse som antagelig afkræves en forklaring.

Hvordan det hænger sammen med demokratiforståelsen hos de konservative, er lidt tankevækkende.

Forholder det sig således, at en vraget kandidat bare kan klage til partiformanden – og så forventes det, at han lige fikser lokal-ledelsens beslutninger?

Medhat Khattab på facebook:
Konservative i udkants Danmark ( Region Syddanmark)

by Medhat Khattab on Saturday, 29 December 2012 at 10:30
Jeg må desværre konkludere, at opstillingsmødet i Vejle for de konservative kandidater til regionsrådet i region-syddanmark til næste valg 2013 var udemokratisk, og bar præg af kammerateri.

Det er lykkedes at holde undertegnede udenfor opstillingsdagen på trods af, at der ikke var nok mandater til opstillingslisten.

Det er jeg meget forundret over og er derfor gået videre med det til partiets leder, Lars Barfoed, og Den konservative partihovedbestyrelse for at få en forklaring på det.

Noten kan ses som et screendump, her

For yderlig læsning.

Vælgerflugten fortsætter fra Dansk Folkeparti og De Konservative