Konspirationsteori fælder Venstre kandidat

011020131549

Konspirationsteori fælder Venstre kandidat

-Vi har besluttet at du ikke er med i Venstre længere -så kort var beskeden i fredags, da jeg mødte op til møde med den lokale ledelse i Vejle.

Begrundelsen er illoyalitet, men blev ellers ikke ved mødet nærmere defineret, bortset fra at det drejer sig om en henvendelse til – eller måske mere korrekt – fra Liberal Alliance.

Sagen er nemlig den at Liberal Alliance i Vejle for nylig i en mail til Venstres Kommuneforenings Formand, Leif Jacobsen, har omtalt en “overløber” fra Venstre. Skriver Anja Daugaar i sin opdatering på facebook.

hjemmesiden //vejle.lokalavisen.dk /liberal-alliance-mail-om-politisk-overloeber-var-en-joke-

-Det er ikke fantasi man mangler i partiet Venstre og Liberal Alliance ser da heller ikke ud til at  skuffe i den retning.

Hvem husker ikke Claus Hjort Frederiksen livlige eventyr om jobfesten som lå på lur lige omkring det næste hjørne.

Den fineste journalistpris i Danmark, Cavlingprisen blev i januar 2010 tildelt DR journalisten Jesper Tynell for hans afsløringer af Claus Hjorth Frederiksens gerninger som beskæftigelsesminister.

Allerede i 2008 var Tynell begyndt at interessere sig for Beskæftigelsesministeriets brud på loven i sin fortolkning af den såkaldte 300 timers regel.

Hjorth Frederiksen instruerede – på tværs af loven – kommunerne i ikke at udbetale kontanthjælp til kontanthjælpsmodtagere, der ellers havde lovkrav på hjælpen.

Du kan læse mere her

For yderlig læsning

Liberal Alliance kandidat trækker sig