Steffen Nielsen: Lars Hedegaard vil ikke dialog

Steffen Nielsen: Lars Hedegaard vil ikke dialog
At erkende et ansvar er ikke Lars Hedegaards stil i modsætning til undertegnede.

Af Steffen Nielsen
Han vil heller ikke diskutere med typer som undertegnede, hvilket er endnu en forskel mellem Lars Hedegaard og mig, hvor jeg for første gang vover mig ind i løvens hule, velvidende at jeg løber en personlig risiko for at blive udsat for hævnaktioner af en eller flere højreekstremistiske SAPPHO-læsere.

At SAPPHO frekventeres af disse typer er et faktum, dels har Anders Breivik fremhævet og rost “Trykkefrihedsselskabet” og dels erkender Lars Hedegaard med sin noget søgte forklaring om, at man “kan anklage Sappho for alskens ondskab og ekstremisme”, at læserskaren netop er personer af Anders Breiviks typer.

“Trykkefrihedsselskabets” formand Lars Hedegaard tør simpelthen ikke bevæge sig ud i en offentlig debat med folk, der ikke er enig med hans synspunkter, for han har brug for rygklapperne.

Det så vi sidste år, da først inviterede Margrethe Monika Hansen til et debatmøde med den højrerabiate “redaktør” fra //Uriasposten.net – Kim Møller -hvorefter hun blev bedt om at holde sig væk, med en besynderlig forklaring, om at hun havde offentliggjort hans adresse.

Besynderlig forklaring, eftersom samme Kim Møller har brugt adskillige sider på sin netavis med dels at opspore hendes adresse og dels udstille hende som et hadeobjekt der trodser enhver sammenligning.

Jeg har tidligere citeret Lars Hedegaards tale i Toronto d. 1. oktober 2010, hvor han indirekte foreslog, at befolkningen bevæbnede sig og stillede politikerne til ansvar for multikulturen.

//europenews.dk /en/node/37056
Anders Breiviks citat af et interview med Lars Hedegaard
“The Continent’s future, he [Lars Hedegaard] predicted, »is going to be vastly different than we imagine. It’s going to be war. Like Lebanon,« with some enclaves dominated by Christians and others by Muslims. There will be »permanent strife,« and no one will have the »power to mollify or mediate. It will be more gruesome than we can imagine.« When the horror comes, he warned, the journalists who helped to bring it about will »wag their heads and flee – and leave it to those who can’t flee to fight it out.«
Eller denne her, der er fra Lars Hedegaards tale i Canada til International Free Speech Society, Canada 3.10.2010. “Indtil islam er reformeret, er jeg bange for, at jeg er nødt til at sige, at det bliver evig krig, indtil én af os vinder. Eller indtil vi overgiver os.”

Uffe Elleman har i Berlingske Tidende skrevet et glimrende indlæg. Ondskaben har flere ansigter hvor han netop gør opmærksom på den hadefulde debattone, der huserer på nettet.

Til det har jeg bl.a. i en kommentar svaret
Kære Uffe
Vi er fra 2 forskellige politiske fløje, men for fanden hvor har du ret.
Ville ønske, at andre på min fløj kunne udtrykke mine ord på samme måde
Skrevet af Steffen Nielsen, 25. juli 2011 kl. 11.23

og denne her
“Jeg savner, at andre fra det politiske establishment uanset partifarve på samme måde som Uffe Elleman kan gøre opmærksom på, at ondskaben har flere ansigter og lige så vel kan komme fra radikale højreekstremister eller venstreekstremister.

Blogosfæren har selvom det overvejende er et gode, at almindelige mennesker, der ikke lige har vundet i kuglestød, har været med i Robinsonekspeditionen eller Vild med dans, kan komme til orde, men det har også nogle omkostninger, fordi enhver kan puste til en ild, der kan medføre en tragedie som i Norge.

PET siger selv, at det er ikke spørgsmål om vi vil opleve det samme i Danmark, men om hvornår, og her bør det politiske establishment i lighed med Uffe Elleman påtage sig et ansvar
Skrevet af Steffen Nielsen, 25. juli 2011 kl. 11.54

Resultatet af Uffe Ellemans indlæg er deprimerende, hvor man ligefrem i en kommentar kan læse en hyldest til Anders Breivik.

Du Lars Hedegaard får offentlig støtte til at publicere dine hadeskrifter, men du vil ikke gå i dialog.

Ovenikøbet er du dømt for disse hadefulde og dæmoniserende udtalelser, men det har kun fået dig til at forstærke din retorik i forhold til at bekæmpe den danske retsstat

Som vanlig er mit indlæg mødt med følgende bemærkning fra cencuren i “Trykkefrihedsselskabet”
Tak for din kommentar “At erkende et ansvar”.
Kommentarer bliver gennemset af Sappho, før de bliver offentliggjort på hjemmesiden. Din kommentar vil blive vist så snart den er godkendt.

For yderlig læsning

Netavisen, P77.dk //p77.dk/demokrati/ytringsfrihed/lars-hedegaard-loj-i-retten
 
Hade-Bloggerer folder sig ud på Jyllandsposten og rammer bunden
 
Kampen om Lars Hedegaards racismedom
 
Birthe Hedegaard Holm: Hvorfor udebliver den borgerkrig?