Lars von Munthausens eventyr


Lars von Munthausens eventyr
Den storuropæiske by København er i belejret af den islamistiske hær som sender to hemmelige agenter, på killer-mission.

De hemmelige agenter mødte op på Munthausens adresse.
Agent-lederen, forklædt, som postmand-Per, ubarberet og iført stor sort paryk, så han til forveksling lignede et rigtigt dansk postbud,

Lars von Munthausen havde i tide, hemmeligt forberedt sig, og erhververvet det sorte bælte i ludo og havde vundet årets københavnsmesterskab i kast og stød med koraner.

Munthausen, som på det tidspunkt var nærmere de 90 end de 20 år, gik naturligvis, iskoldt til modangreb på killer-duroen, som kun nåede at affyre deres maskinkanon en gang.

Lynsnart dukkede Munthausen sig og satte sit modangreb ind.
Skrigende og grædende flygtede de næsten to meter høje islamistiske bodybuilder typer over den stærkt befærdet hovedvej, over et hegn og ind i Zoologisk have, hvorefter de sikkert har forvandlet sig til flodheste, for ingen har set dem siden.

070220131425
I næste uge udkommer bogen ‘500.000 for mit hoved’
En åbenhjertig beretning om dengang, Dansk Folkepartis pressechef Søren Søndergaard bekræftede over for TV 2 NEWS, at der som et led i trusselsagen mod Pia Kjærsgaard forelå oplysninger om, at der var udlovet en dusør på kr. 500.000 for at dræbe Pia Kjærsgaard.

Bogen udkommer både i papirudgave og som E-Bog.
Den koster 425 kroner og kan forudbestilles hos Tryk-frihedens forlag via E-Mail, på adressen tryk@friheden.dk og melder du dig samtidig ind i foreningen, Tryk-friheden,
så spare du 100 kroner.

Jeg har læst konjektur på første kapitel, og kan varmt anbefale den, da den er læsevenlig,
har et lavt lixtal, og er egnet som højtlæsning for børn i aldersklassen 5 til 10 år.

Reference
//kathrine.blogs.berlingske.dk/2010/02/18/tak-til-pia-kjærsgaard/

For yderlig læsning.

Camilla Kiil og ytringsfriheds-projektet