Liberal Illusionist-Alliance

220620141213

Liberal Illusionist-Alliance
Tryllekunstner, 1475-1480, af Hieronymus Bosch eller fra hans værksted.
Bemærk hvordan manden i bageste række stjæler en anden mands pung, mens han afleder opmærksomheden, ved at se mod himlen.

Kunstneren selv, flytter focus fra tyven ved at vise os tryllekunsteren. Kilde: webportalen //en.wikipedia.org/wiki/Magic_(illusion)”

Liberal Illusionist-Alliance
Tidligere har jeg, under overskriften ‘Liberal Bodega-Alliance,’ omtalt partiets, åbenbart foretrukne rekuteringsomgivelser, bodegamiljøet.

Det lavede et bryggeri en reklamefilm om

Og nægtes kan det vel ikke, at den kan rumme en del sandhed.
En af de mere vedholdende, har begået en opdatering på Facebook.

Som en kommentar til en artikel med overskriften, ‘Den glorificerede finansverden falmer, på Berlinske Buisnes, skriver Steffen Nielsen for eksempel.

220620141142

-22. juni 2014 kl. 00.57 10 timer
Lars Seier Christensen, der har det med at tiltrække selskabstømmere, EPO-dopede cykelryttere, hjernedøde kuglestødere og meget andet fra samfundets rendesten, bl.a. en falleret netavisudgiver, der fik en million for at skrive en bog, som ingen gider at købe og derfor kan hentes gratis på nettet, har nu fået en konkurrent til bogmarkedet om finansmarkedet.

Partiejeren, der har skabt drømme hos unge handelsskoleelever om en fremtid som aktiespekulant og bankejer og leve som milliardær uden at betale skat og derfor strømmer til guruen Anders Samuelsens halleluja-seancer vil snart se sit parti langsomt gå i opløsning.

En ny bog om det virkelige liv for finansfolk har set dagens lys.
En glorificeret forestilling skabt af diverse film som “Wall Street”, “The Wolf of Wall Street”, “Money Never Sleeps” og andre tilsvarende, kan måske snart få unge på andre tanker.

Ganske vist havde alle disse film den pointe, at finansverdenen er styret af grådighed og total mangel på moral, men alligevel blev netop en verden med dyre fine habitter og penthouselejlighed det, der fik mange til at drømme om at opleve det samme.

Hedgefonde og diverse kapitalfonde, der kan sende og helt aktuelt truer med at sende Argentina ud i en ny krise og gøre landet bankerot og hermed sende millioner ud i ny arbejdsløshed og personlige kriser, er den side af finansverdenen, som de unge bliver oplært i at være kyniske overfor.

Lad os håbe, at den nye bog snart vil blive fulgt op af film om den virkelige finansverden, som den ser ud for 99,9% af dem, der søger ind i denne verden.

Reference
Hjemmesiden //business.dk /investor/den-glorificerede-finansverden-falmer
Hjemmesiden //en.wikipedia.org/wiki/Magic_(illusion)
webportalen //youtube.com/embed/
webportalen //facebook

(Opdateringen kan ses som et screendump her)

For yderlig læsning

Liberal Bodega-Alliance
 
//avisen.dk /blogs Brølet fra Joachim B. Olsen
 
Planter Liberal Alliance medie-argurker?
 
Dum dummere dummest Liberal Alliance uddannelsespolitik
 
Mandag lancerede Liberal Alliance (LA) ‘Freedom Fighter’