Margrete til valgdebat med unge på Christiansborg

020920132150
Margrete til valgdebat med unge på Christiansborg
100 unge fra hele landet kommer mandag til valgdag i Folketinget for bl.a. at debattere med en række kandidater til Europa-Parlamentsvalget. Skriver SF i sin pressemeddelelse

–og fortsætter
Når danskerne til maj skal vælge deres kandidater til Europa-Parlamentet, er der fare for at mange unge lader være at stemme fordi de ikke synes at europæisk politik kommer dem ved.

Det er helt og afdeles forkert.
De mange store udfordringer som Europa står over for som fx ungdomsarbejdsløshed, klimaforandringerne og presset på den fri bevægelighed kommer til at have en stor indflydelse på unges dagligdag i årene fremover.

Og derfor er det særligt vigtigt at få de unge til stemmeurnerne d. 25. maj.

På mandag er Margrete i debat med en række andre kandidater til Europa-Parlamentet på Christiansborg og vil i den forbindelse vise deltagerne hvor vigtigt og relevant hendes arbejde er for at unge får en fair chance som borgere i EU.

For eksempel var De Grønne i parlamentet i spidsen for indførelsen af ungdomsgarantien der sikrer unge europæere ret til et arbejde, videreuddannelse eller praktik senest fire måneder efter de afslutter deres uddannelse eller havner i køen af ledige.

Og så lykkedes det Europa-Parlamentet at redde ERASMUS-programmet som giver unge mulighed for at rejse og studere i hele Europa.

For yderlig læsning.

/sf.dk /seneste-nyt
 
Se den Grønne gruppe i parlamentet her