Medieblæst omkring SIOA og Anders Gravers

Søndag og mandag satte DR fokus på SIAD’s amerikanske søsterorganisation. Det skete blandt andet med hjælp fra en højreekstrem ekspert på området.
[…]
SIADs parallel-arrangement ved den amerikanske ambassade i København tiltrak to håndfulde deltagere, og hovedtaleren Farshad Kholghi trak sig fra talerlisten, efter Redox dokumenterede SIADs omfattende samarbejde med – og brug af – nynazister som vagtværn.

Den officielle begrundelse fra SIAD lød, at talererne havde trukket sig grundet trusler og frygt for terror.

Skriver Netmediet Redox på deres hjemmeside

Men det overrasker vel ingen at Anders Gravers og hans glade gøglere har så svært ved at tale sandt.

KIikker man bare en dag tilbage, så kunne man her på Bloggen blive beriget med Michael Jørgensens interlektuelle kommentare, fra FaceBook-gruppen: ‘Carl-Erik Zølck: Danmarks hidtil største lystløgner nr. 1′,  (som ses herunder).


 
Samme Michael Jørgensen har mange venner ..

og syntes godt om ‘Runes’

Algiz-runen, også kaldet Livets Rune, hører til rune-alfabetet.

Læs, På Netmediet FaceBook oprettes der også ‘hade-grupper’ …
Læs det HER

Se også…
Lisbeth Rasmussen: OPRÅB!!!
Man må gerne se efter skumle personer i gruppen   Se det HER
 

2 comments on Medieblæst omkring SIOA og Anders Gravers

  1. Anders Gravers ikke taler sandt??? Hvad er det da for en gang hønsefis at lukke ud, de eneste på hele FB og i Danmark der taler sandt og hjernevasker mennesker med jeres løgne er sgu da dig Carl-Erik og Shansen alt det i har udsat andre mennesker for på jeres blog er da slet ikke noget normale menneske kan stå inde for med god samvittighed som i har, men som ordsproget siger ” hvad man gør mod andre, for man 100 gange igen” sådanne nogle som jer burde spærres inde og nøglen smides væk for altid, så kan i begge sidde og rådne op i et eller andet hul, og så kan i jo se hvor mange “muslimer” der kommer og redder jer.. Enhver spasser kan da se at Anders er en af dem der kan se sandheden i øjnene, og mand nok til at tage kampen op..

  2. CARL ERIK ZØLCK

    Du kan da være glsd for at tyngdeloven eksisterer, ellers var du da lettet for længe siden, det er ihvetfald ikke din hjerne der tynger dig, kan du ikke bare købe dig en stor bil, som potensforlænger, fremfor at sidde og hænge folk ud, kan du ikke respektere, at andre har andre holdninger end dig??? hvem siger at dine er de rigtige, det skulle såmænd ikke undre mig, at du sidder og gnider dig i savlet, over bombemanden med de holdninger du har, jeg syntes at du skulle pakke dine sydfrugter, og forsvinde fra dette land, sammen med revl og krat(indvandre)

Comments are closed.