Mikael Jalvings drøm?

Mikael Jalvings drøm?
Drømmen om at stå som en frådende skrigende galning, -som taler til en forsamling Hollywood nazister, – er det drømmen Mikael Jalving?

Mødet var en kæmpe succes, – så måske bliver KKK i USA, de næste der gerne vil se Jalving som taler til deres møder, hvis Mikael Jalvings bog også udkomme på det amerikanske  marked.

‘Mikael Jalving, forfatter og blogger på den danske avis Jyllands-Posten deltog, da det Nationaldemokratiske Partis tidsskrift Nationell Idag afholdt seminar i weekenden, hvor flere kendte nazister deltog.

Seminaret, som tidsskriftet beskriver som en stor succes, blev afholdt lørdag i Södertäljes kommunale lokaler, alt imens den militante nynazistiske organisation Svenska motståndsrörelsen (SMR) og det svenske højreekstreme parti Svenskarnas parti solgte bøger til gavn for deres organisationer.’ Det skriver det svenske magasin Expo.

Udover Michael Jalving talte adskillige kendte aktivister fra den svenske White Power.
Blandt andet drøftede anti-semit og Holocaust-benægter Björn Björkqvist offentliggørelsen af Muhammed-karikaturer med Marc Abramsson og Vavra Suk fra Nationaldemokraterne – og altså med Mikael Jalving.

Reference
Kan man læse på Netavisen P77.dk / p77.dk/politik-a-verden/internationalt

For yderlig læsning
JP-journalist skal tale for svenske nynazister… Se det HER