Nazi hygger med JP-blogger

Nazi hygger med JP-blogger

010920132001

Jyllandspostens blogger Morten Uhrskov til sommertræf i Den Danske Forening sammen med nynazister.

Skriver Margrethe på netmediet, P77.dk -og forsætter

Jyllandspostens blogger Morten Uhrskov var for omkring to uger siden gæst og holdt tale ved et sommerstævne afhold af den fremmedfjendske forening Den Danske Forening.

Den Danske Forenings sommerstævne var med deltagelse af personer fra det stærkt højrenationalistiske parti Danskernes Parti.

Danskernes Parti huser flere personer i toppen som kommer fra det danske nynazistiske miljø.

Den Danske Forening har indgået et samarbejde med Danskernes Parti omkring partiets opstilling til Kommunevalget 2013, har flere kilder på den yderste højrefløj fortalt til P77.dk/p77.dk/nyheder.

Blandt andet har Den Danske Forening angiveligt doneret et større pengebeløb til Danskernes Parti fra foreningens såkaldte Kampfond – Danmarks Fonden, det har lederen af det højreradikale parti Frit Danmark, Michael Ellegaard fortalt til P77.dk//p77.dk/nyheder.

Ifølge Ellegaard har en person i Den Danske Forening bekræftet donationen overfor Michael Ellegaard over telefonen.

Ellegaards kilde fortæller at beslutningen om at støtte Danskernes Parti blev truffet af Den Danske Forenings styrelse og at beslutningen har udløst kraftigt kritik internt i foreningen.

010920132228

Flere medlemmer har ifølge den person Ellegaard har talt med efterfølgende meldt sig ud af foreningen i protest over støtten til Danskernes parti.

030420112344

Balladen om støtten til Danskernes parti handler især om at partiets formand Daniel Carlsen har en fortid som aktiv nazist i Danmarks National Socialistiske Bevægelse DNSB.

Reference: Net-mediet P77.dk

Som alternativ til Danskernes parti kunne medlemmerne jo så støtte op bag Anders Gravers og hans parti Stop Islamiseringen af Danmark.

240720132129

Problemet i den konstruktion er bare, ifølge Anders Peter Sørensen, – at begge grupper hviler på det samme grundlag og kun har navn og formand til forskel.

230320121634

Desuden er der sikkert mange som har brugt penge, udført en masse arbejde i den forgående tid – og som nu i den grad kan have gode grunde til at føle sig utilfredse.

For yderlig læsning.

den Danske Forening i modvind
 
Morten Uhrskov Jensen omtales på tossen
 
Nazister sælger våben på Facebook
 
//eugenik.dk: Nyborg afbildet i ORG rapporten
 
Nazistisk politiker involveret i knivoverfaldssag