Nazimuldvarp frygter for sit liv


 

Nazimuldvarp frygter for sit liv
Charlotte Johannsen frygter at blive dræbt, hvis hun møder de unge højreradikale, hun infiltrerede og nu har skrevet om i bogen “Forklædt som nazist – en Århushistorie”

Charlotte Johannsen var mandag i Århus for første gang, siden hun flygtede fra miljøet omkring White Pride og byens højreradikale unge for halvandet år siden.

Den 22-årige pige var fra efteråret 2008 til sommeren 2009 med i miljøet omkring unge højreradikale i Århus og havde sågar et, som hun selv beskriver det, “kærestelignende” forhold til en af personerne.

Charlotte Johannsen blev efter eget udsagn venner med de højreradikale unge for at beskrive, hvordan de er, og hun har netop udgivet bogen “Forklædt som nazist – en Århushistorie” om sine oplevelser.

Charlotte Johannsen har fået trusler på internettet, og hun er ikke i tvivl om, at hendes tidligere “venner” vil gøre alvor af truslerne, hvis de får muligheden. Skriver lokalavisen.dk

Det var borgmester Nicolai Wammen (S), der havde inviteret på frokost og ønskede at udtrykke sin støtte og respekt for, at hun har skrevet og udgivet bogen om sin tid blandt højreradikale unge.

-Jeg synes, det er modigt, at Charlotte har skrevet bogen og med sin egen personlige beretning er med til at fortælle byens unge om, hvad det er for nogle typer, der færdes i de nynazistiske cirkler, og på den måde advare unge om at lade sig headhunte, siger Nicolai Wammen til Lokalavisen.dk

Reference
//lokalavisen.dk /nazimuldvarp-frygter-for-sit-liv/20101110/artikler/311109998/1877

For yderlig læsning.

Netavisen, P77.dk – //p77.dk/radikalisering/forklaedt-som-racist-pa-facebook-racisten-bjarke-jensen