Netmagasinet P77.dk: Danske højreekstremister vil marcher i København den 11 september

Netmagasinet P77.dk – P77.dk
– Danske højreekstremister vil marcher i København den 11 september
Danish Defence League som er den danske afdeling, af det britiske højreekstreme stærkt islamfjendske netværk English Defence League går på gaden den 11 september som er 10 års dagen for terrorangrebet på World trade Centeret i USA. Skriver Margrethe S. Hansen, Netmagasinet P77.dk  

-Og fortsætter
Netmagasinet P77.dk – P77.dk/P77.dk: Danske højreekstremister vil marcher i København den 11 september

Først vil de mødes på Christiansborgs slotsplads for at demonstrere mod Hizb ut Tahrir og islamiseringen af Danmark og derefter marcher til den Amerikanske Ambassade på Østerbro.

Det fortæller Danish Defence Leagues leder Bo Vilbrandt i et amerikansk islamfjendtligt internet radioshow den 2 september.

Ifølge Bo Vildbrandt der kalder sig for Bo Rightwing vil Danish Defence League få følge af flere andre islamfjendtlige danske grupper.

Bo Vildbrandt blev i sidste måned dømt for dette skete efter at han sammen med et andet medlem af Danish Defence League begik hæreværk på en moske i Nakskov.

Dommeren vurderede at hærværket var racistisk og en hadeforbrydelse.

Kopi af Mail korrespondence , som er lagt ud flere steder på FaceBook…

Bo Vildbrandt var før stiftelsen af Danish Defence League aktiv i den højreekstremistiske islamfjendtlige modstandsbevægelse Stop Islamiseringen af Danmark der ledes af Anders Gravers der for et par dage siden droppede sin opstilling til folketinget.

I Stop Islamiseringen af Danmark gik Bo Vildbrandt under dæknavnet MaxManus og stod for at hverve medlemmer til Stop Islamiseringen af Danmarks Vagtværn kaldt for SIAD Chapters.

Sidste år stod Stop Islamiseringen af Danmark bag en 11 september mindehøjtidlighed ved den Amerikanske ambassade på Østerbro.

Trenden med at højreekstremister udnytter 11 september til at udbrede deres egen antimuslimske agenda ser således til at være en trend der er kommet for at blive.

Reference
Dagbladet/m.bt.dk/article.brud af racismeparagraffen 266b,
Margrethe S. Hansen – Netmagasinet P77.dk

For yderlig læsning.

Netmagasinet P77.dk //p77.dk/radikalisering/danmark
 
Balladen med Westboro Baptist Church minder om SIOE/Trykkefrihedsselskabet
 
Jozef Krzeminski: En fantastisk dag på Trykkerfihedsselskabets konference om humor og ytringsfrihed