Netværk nøgleperson “Baron Bodissey”

Netværk nøgleperson “Baron Bodissey”

Opdateret 05-03-2013 kl 22.25. –  på grund af chikane, som bl.a. også kan ses i kommentarfeltet nederst

Citat fra Bloggen einarlunga050320132301

Edward S. Mai: Amerikaner som har spilt en viktig organisatorisk rollle i den  europeisk-amerikanske antiJihad bevegelsen og som står bak organiseringen av mange av de viktige møtene og konferansene i høyrebevegelsen.

Opererer under flere ulike dekknavn i ulike organisasjoner. Han grunnla og driver det ekstreme islam-kritiske bloggstedet ‘Gates of Vienna’ under alias/deknavnet Baron Bodissey.

Har sammen med Fjordman vært til stede på høyrebevegelsens flere møter siden 2006, også i nordiske land. May har helt åpenbart fortsatt et nært forhold til ‘Fjordman’.

050320132307Hans Erling Jensen:  Jensen driver Eticha nettstedet som han omtaler som en virtual thinktank om “multikulturalisme i Danmark.”

Han skriver om ‘Fjordman’ som han åpenbart må kenne svært godt: “Peder Jensen er blevet udskreget som den store “guru” for hele verdens counter-jihad netværk – som ingen rigtig har gidet at undersøge noget om. Det har været helt uretfærdigt. Peder Jensen er en rar ung mand, som absolut er både omtænksom og alert på, hvordan verden udvikler sig. Og han har noget at have det i. Alle beskyldninger om rabiatisme etc. er for at sige det mildt – rimeligt overdrevet!”  Bloggosfæren og counter-jihad netværkerne, der nu gøres til de skyldige, har ikke noget som helst med de ovennævnte terrorist grupper eller personer at gøre. De (vi) anvender os blot af den ytringsfrihed, som FN netop har bestemt er det mest essentielle i verden! Citat slut.

Edward S. Mai, alias Baron Bodissey har også deltaget i møder her i København, hvilket sikkert kan bekræftes af Bloggeren herunder, der antagelig har link til Bloggen Snaphanen og Trykkefrihedsselskabet, samt af Steen der ofte ses som skribent på netmediet Snaphanen.

Herunder er sidstnævnte fotograferet, hængende ivrigt ud af vinduet for at tage billeder af mig, da jeg ønskede at få et par billeder af partiledelsen fra det belgiske parti Vlaams Belang, da de skulle deltage i et møde, holdt i Trykkefrihedsselskabets lokaler.

050320132223

150120131304Amerikaneren Edvard Ned May, alias Baron Bodissey (Ekstern link) og hans kone Ceara alias Dymphna (Ekstern link), var tilknyttet en mindre kirke, og bl.a. ansat som webmaster ved kirkens hovedorganisation.

Edvard Ned May er også manden bag opstarten af bloggen Gates of Vienna, der senere er blevet overtaget af Henrik Ræder Clausen, som har været tilknyttet Dansk Folkeparti Århus samt været kandidat til Europarlamentet for samme parti.

280720111618

Bloggen Gates of Vienna lå før på Google-domænet, gatesofvienna.blogspot.com – men, man har nu oprettet en ny Blog på adressen, gatesofvienna.net – med et annonymiseret ejerskab, efter jeg her på Bloggen har offentliggjort screendump der afdækker ejerskabet af den tidligere Blog.

Selv har Edvard Ned May skrevet på nettet, at han betragtede sig som interlektuel og zionist (kristen Zionist). Hvordan det hænger sammen, har jeg ingen forklaring på.

012320130944

Margrethe S. Hansen skriver på Net-mediet P77.dk lidt om det første møde, der foregik i 2007. på den afdøde politiker Preben Møller Hansens Kro – Den Danske kro i København, herover ses et foto fra begivenheden.

Netværket udspringer bl.a. omkring kredsen bag, Borgerlisten, Stop Islamiseringen Af Danmark, med link til “Den Danske Forening”.

010320130934

Det elektroniske netværk, blev i starten administreret og styret af en person, alias Zonka, der var ansat som webmaster på DTU (Dansk teknisk Universitet).

Man “lånte” DTUs server, og brugte den bl.a. som netværkets første mailserver.

Den grafiske tegning af nettet blev af  offentliggjort på en, nu slettet Blog, en fredag, hvilket helt sikket har afstedkommet heftig aktivitet hele den efterfølgende weekend, for herligheden blev lørdag samt lørdag nat, til sent søndag aften, flyttet over på egen server eller lukket ned.

Reference
Netavisen, P77.dk
Hjemmesiden //p77.dk /dokumentar-det-ekstreme-netvaerk-en-fin-intro-dog-lidt-tynd/
Hjemmesiden //einarlunga.wordpress.com /2011/08/05/fjordman-star-fram-peder-nostvold-jensen/

For yderlig læsning.

‘Breivik’s mentors’ in European Parliament
 
Netavisen, P77.dk – Dokumentar Det ekstreme Netværk – en fin intro dog lidt tynd
 
Eurabia-ekstremisme netværk og terroristen massemorderen Anders Behring Breivik

1 comment on Netværk nøgleperson “Baron Bodissey”

Comments are closed.