Norwegian Defence League i opløsning

Den norske højreekstremistiske gruppe Norwegian Defence League, støttegruppe til English Defence League i England i opløsning
Lederen Ronny har trukket sig, – ikke kun fra sit lederjob, – men fra hele organisationen og er ikke længere tilknyttet Norwegian Defence League NDL.

Billedet: Ronny Alte (Med solbriller) og Kjell-Øyvind Bjerk som deltagere i Den Stor-Europæiske kongres, Aarhus Counter-Jihad Meeting i Mølleparken, den 31. march 2012.

Anders Behring Breivik har været medlem af Norwegian Defence League (NDL), der var blandt de organisationer, der var til stede i Mølleparken i Aarhus.

Under dæknavnet “Sigurd Jorsalfar” var Anders Behring Breivik medlem, indtil han meldte sig ud i februar i 2011.

Det bekræftede organisationens formand Ronny Alte overfor nettavisen.no i juli 2011.
Ifølge Alte har ledelsen haft kendskab til det siden juli sidste år.

Nu er Ronny Alte indkaldt som vidne i retsagen mod Anders Behring Breivik.

Billet: Arne Tumyr taler ved den Stor-Europæiske kongres, Aarhus Counter-Jihad Meeting, i Mølleparken, den 31. march 2012.

AndersBehring Breiviks Forsvars-team, ønsker bl.a. at indkaldte Arne Tumyr, der leder rganisationen Stop Islamiseringen af Norge (SIAN), Ronny Alte, der er med i ledergruppen i Norwegian Defence League samt Mullah Krekar, der for nyligt blev idømt fem års fængsel for dødstrusler og opfordring til terror.
Det har nok været udsigten til at få vurderet holdningerne i diverse ‘Defence League’ i sammenhæng med retsagens tiltalte, Anders Behring Breivik, som måske har været lidt for nærværende for Ronny Alte.

Du kan se et screendump af Ronny Altes udtalelse her
For yderlig læsning

Tre landsby-tosser og en plastikkasse
 
Netavisen, P77.dk – P77-Norwegian-Defence-League-skændes-over-Breivik-retsagen