Ondskaben mange ansigter


Herover et sceen dump fra Berlinske.dk 

Skrevet, dybt berørt af tragedien i Norge
Tragedien i Norge gør det svært at forholde sig til et miljø som man har haft obs på i flere år.

Herover et screen dump fra guardian.co.uk 

Ikke desto mindre, så ser det ud til at Anders Behring Breivik, i omkring 1999. rådede EDL og SIOE/SIAD til,- at provokerer til uroligheder med demostrationer, som havde det mål, at udløse en overreaktion fra “jehad Ungdom og ekstreme marxistister”.

Noget lignede blev forsøgt af SIOE/SIAD på Christiansborg slotsplads den 28.08.2009. – men da var det gennemskuet, og  blev taklet – så de blev til grin.

Som vi ved nu, var det Statens ministerium og en sommerlejer for unge Socialdemokrater der blev målene for terrorhandlingen.

Logik i vanvid
‘Eurabia-ekstremismen’ nære en dyb foragt for det eksisterende samfund, des organisering i form af EU, statslige organisationer og demokrati.

Derfor kan Anders Behring Breiviks valg af angrebsmål ses som logisk, når man tilføjer …

“Enten er du med os filosofi, eller også … er du Jehadist eller marxstist”, – altså ‘de røde’, – som i den ekstremist-opfattelse, faktisk er de værste fordi de til tider også betragtes som forrædere, eller landsforrædere.

Se:
“Dette er 1500-side manifest offentliggjort timer før terrorhandlinger ved Breivik.Dens titel er 2083: En europæisk Uafhængighedserklæringen, og det bliver diskuteret på Twitter under # N2083 hashtag. Det er skrevet under en Anglicization af Breivik navn, og den dag for dag dagbog af bombe-building og skyde-plotte mod slutningen gør det næsten sikkert, at det er hans arbejde (et dokument er en meget præcis beskrivelse af hans kriminalitet) .

Manifestet trækker på “Eurabia” og forfattere som Bruce Bawer, Melanie Phillips, Mark Steyn, Geert Wilders, Theodore Dalrymple, og Robert Spencer, samt flere citater fra det ekstreme højre, for at skabe et argument, at muslimer , indvandrere, multikulturalister, EU bagmænd og Socialdemokraterne er en del af et komplot for at undergrave Europas kristne civilisation.

Derefter trækkes på den yderste højrefløj, ideerne om al-Qaeda og andre terrorgrupper (som han beundrer) til at beskrive og rationalisere et plot, der næsten svarer nøjagtigt til sine aktiviteter den 22. juli 2011.” Du kan finde mere HER

Min Blogger-kollega Margrethe S. Hansen, har skrevet et indlæg, som jeg syntes du bør læse.


Herover et screendump fra  JP.dk

Mange vil skrive om tragedien, noget vil være rigtigt, andet misvisende, måske helt forkert eller direkte løgnagtigt.

Herover et screen dump skrevet af ‘Fjordmand’ og lagt på hjemmesiden den 24 maj 2010. på SIOE – Tyskland – Du kan klikke på billedet og se det i stor størrelse.

Men om det er kritikløse ‘mikrofonholdere’, løgnene eller løgneren, – som er mest skuffende, må jeg se at finde ud af med mig selv.

Derfor vil jeg slutte med et inderligt håb om at myndigheder, og gode mennesker vil gøre hvad de kan, for at undgå at noget ligene nogensinde sker igen.

Reference:
Blog: Bill Warner
Frontpagemagazine

Læse-forslag:
SIOA er en Hate Group, og på samme liste som Ku Klux Klan