Opfordre til stop hate speech i synagoge

Opfordre til stop hate speech i synagoge
New York aktivistgrupperne, Jewish Voice for Peace (JVP), jøder for Racial og økonomisk retfærdighed, og jøder sige nej! – har offentliggjort deres opfordringer til boykot af hate speech aktivisten Pamela Geller, der er tilknyttet organisationen ‘Stop islamization of America (SIOA).’

(For info om gruppen, SIOA er en Hate Group og på samme liste som Ku Klux Klan)

SIOA betragtes som en hade-gruppe, med en ekstrem anti-muslimsk retorik og dobbelt standard når det gælder ytringsfrihed.

Den moderne ortodokse, Great Neck synagoge har planlagt arrangement den 14 april, hvor det var meningen at hate speech aktivisten Pamela Geller skulle holde tale.

I en e-mail, sendt til JVP-medlemmerne den 3. april, opfordrede organisation sine medlemmer til at kontakte Great Neck synagogen og anmode dem om at aflyse arrangementet.

Rebecca Vilkomerson, JVPs administrerende direktør, håber, at synagogen vil annullere Pamela Gellers deltagelse.

-Den slags gift, hun udspyr mod islam er helt upassende for en synagoge, mener den administrerende direktør Rebecca Vilkomerson, ifølge netmediet, The Jewish Daily Forwar.

“Vi tror på ytringsfrihed, men vi mener også, at der er grænser for den…Vores missions statement er, at vi vil altid tage et stærkt standpunkt mod racisme og intolerance i alle dens former, og det er en del af dette.” Siger Rebecca Vilkomerson, til The Jewish Daily Forward.

Du kan læse mere her

Se mere på webstedet //loonwatch.com her

Opdatering 12/4/2013.
Synagogen i Great Neck har den 10, April 2013, på sit netmedie, aflyst den omtalte event Søndag 14 April.

(Den offentliggjorte aflysning kan ses på et screendump her)

For yderlig læsning.

Hate speech er ikke civiliseret. Støt fred i ord og gerning
 
Hadekampange møder modstand
 
Den Amerikanske forbindelse
 
Ny amerikansk lov, dusør for retfærdighed