Overdrivelse fremmer ikke troværdighed

Overdrivelse fremmer ikke troværdighed
Det gør det ikke meget bedre, når den krydres med misinformation

Karin Fink Eriksen
Thursday, 21 November 2013 at 09-09
I går kom resultatet for DF Århus, som svingede hele valgaftenen imellem 2 og 3 mandater. Det er svært at føre valgkamp fra sygesengen, jeg har stort set ikke været aktiv, alligevel fik jeg 400 stemmer. Tænk hvis jeg havde været aktiv, så havde vi helt sikkert fået 3 mandater, min 3.plads kom ikke med denne gang. – that’s life. Jeg takker de mange, som stemte på mig ;O) DF fik vores spidskandidat Jette Skive genvalgt og vores lokal formand Knud N. Mathiesen kom ind på 2. pladsen, Stort tillykke til dem begge og vores Rådmandpost

(Opdateringen kan ses som et screen-dump her)

Skriver næstformanden i den lokale afdeling af Dansk Folkeparti, Karin Fink Eriksen, i sin opdatering på Facebook. Og som det tydeligt fremgår, så er der 33 som har klikket på “like this”

Herover et screendump fra /kmdvalg.dk/kv/2013

Da opstillingsformen er sideordnet, så er kandidaterne i intern konkurrence med hinanden om at få et kryds af de ganske få vælgere som ønsker at stemme på Dansk Folkeparti.

Som det ses herover så står Karin Fink Eriksen som nummer tre på listen, hvilket burde være en stor fordel, men på tros af det, -Så er det en kendsgerning at Karin Fink Eriksen kun kommer ud med resultat på 340 personlige stemmer.

231120131416

En meget lille fjerdeplads
Der er 114 stemmer op til kandidaten Knud Erik Damgaard som fik 454 personlige stemmer og i så fald ville komme ind i byrådet som nummer tre, hvis Dansk Folkeparti havde fået stemmer nok.

Karin Fink Eriksen skulle have haft flere stemmer end nummer to på listen Knud N. Mathisen som fik 1.205 personlige stemmer. Altså mere end tre gange (3,34) så mange stemmer for at komme i betragtning ved dette byrådsvalg.

Kan man konkluderer?
At – Dansk Folkeparti må fordoble sin vælgertilslutning for at få Karin Fink Eriksen i byrådet.
At -der i Aarhus er omkring 340 Dansk Folkeparti-vælgere som ikke kender/har hørt om Karin Fink Eriksen.
Eller
At – Karin Fink Eriksen ganske enkelt ikke har læst og forstået opstillings-reglerne.

For yderlig læsning.

Dansk Folkeparti’s Karin Fink Eriksen skal da ekskluderes?
 
Ballade hos Dansk Folkeparti-Aalborg, kort før valget