P77.dk: Dansk Folkeparti smider lokalpolitiker ud for muslimhad på Facebook

P77.dk: Dansk Folkeparti smider lokalpolitiker ud for muslimhad på Facebook
Næstformanden for DFs lokalafdeling i Sorø smidt ud af partiet efter P77.dk afslørede at hun skrev hadekommentarer i falsk navn på Facebook.

Skriver Margrethe S. Hansen på Net-Avisen P77.dk -Og fortsætter

Indtil for et par dage siden var Ida M. Tronhjem næstformand for Dansk Folkepartis lokalforening i Sorø, men P77s afsløring af at hun gennem et stykke tid under falsk navn (Margrethe Blå ) på Facebook har deltaget i debat og skrevet stærkt hadefulde og nedsættende kommentare om muslimer i gruppen for den højreekstreme forening Stop Islamiseringen af Danmark, har ifølge hende selv nu kostet hende et medlemskabet af Dansk Folkeparti.

I en Facebook kommentar som hun har smidt ind i Stop Islamiseringen af Danmarks Facebook gruppe skriver hun følgende: “I Hvidsteengruppen havde man dæknavn og koder når man skrev.

Det var jo nødvendigt da 1 fjer bliver hurtigt til P77… Men nu hvor Df aligevel har smidt mig ud så er jeg ikke bange for at vise lidt ansigt. Jeg ville ønske de gik ind for yddringsfrihed samt kunne samarbejde med SIAD. Citat slut.

Dansk Folkepartis lokalforening i Sorø har også allerede på deres hjemmeside fjernet, både foto og oplysningerne om at Ida M. Tronhjem har været næstformand i foreningen blot for få dage tilbage.

Reference
//google.com/search?
//p77.dk/politik-a-verden/politik/dansk-folkeparti-smider-lokalpolitiker-ud-for-muslimhad-pa-facebook

For yderlig læsning

//p77.dk/radikalisering/danmark/daemoniser-df-politiker-muslimer-pa-facebook-under-falsk-navn-
 
Bestyrelsesmedlem-i-Dansk-Folkeparti-Lyt-lidt-mere-til-SIAD-formand-Anders-Gravers