P77.dk – Dansk Folkepartis mand i Counterjihad Netværket

Mød Dansk Folkepartis mand i det Counterjihad miljø som terroristen Anders Behring Breivik er del af. Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk

-Og fortsætter
Danske medier skriver i dag at en af de ti danskere som modtog Breiviks Manifest via internette, få timer før Breivik begik sin vanvids handling, er en regionspolitiker fra Dansk Folkeparti.

Nu nævnes der ingen direkte navne i Ekstra Bladets online artikel.
Men I Breiviks Manifest nævnes en regionspolitiker fra Dansk Folkeparti. Nemlig den tidligere domprovst Poul A. Andersen der i flere år har udtalt sig kritisk i læserbreve og i blogs om islam. Breivik henviser i sit Manifest netop til en kronik af Poul A. Andersen fra dagbladet, Jyllandsposten.

Kigger man ind i den del af Counterjihad miljøet som findes på internettet og som Breivik i flere år var en del af, er der især en dansk lokalpolitiker fra Dansk Folkeparti der fanger ens opmærksomhed.

Han hedder Henrik Ræder Clausen og er lokalpolitiker for Dansk Folkeparti i Århus og var opstillet som Dansk Folkepartis EU Kandidat.

Foruden at være lokalpolitiker for Dansk Folkeparti er Henrik Ræder Clausen også en aktiv del af især Counterjihads internetunivers hvor han driver en counterjihad nyhedsiden, //europenews.dk.

Europenews.dk opdaters dagligt med andre Counterjihads medlemmers tekster og videoer som Henrik Ræder Clausen ofte oversætter til engelsk.

Henrik Ræder Clausens hjemmeside har et stærkt omfattende arkiv af tekster og videoer fremstillet af Counterjihad Netværket.


Screendump fra /blogger.com

Reference
Hjemmesiden, Netmagasinet, P77.dk – p77.dk/politik-a-verden/danmark/-dansk-folkepartis-mand-i-counterjihad-netvaerket

For yderlig læsning

Ondskaben mange ansigter 

DFer: Hvad fanden rager Breivik os