P77.dk: DF-Tina ja til muslimfrit Danmark

220120131213 P77.dk: DF-Tina ja til muslimfrit Danmark

Så er den gal igen hos Dansk Folkepartis lokalpolitiker fra Svendborg Tina Petersen, der siger ja til et muslimfrit Danmark. Skriver Margrethe S. Hansen på Netavisen, P77.dk

-Og fortsætter
Så er Dansk Folkepartis racismeanmeldte lokalpolitiker og tidligere folketingspolitiker fra Svendborg på Fyn, Tina Petersen igen på banen på Facebook med støtte til et ekstremt synspunkt.

Denne gang er det ikke synspunktet om at muslimske kvinder iklædt burka kan sammenlignes med affaldssække der kan hentes til forbrændingsanstaltet hun bakker op om.

Denne gang giver hun sin støtte til at Danmark bliver et muslimfrit område.
220120131208
(Screendump, P77.dk, Facebook Public)
“Nå Tina…. Er du med på at vi samler en masse og laver det samme her i Danmark…Bare modsat…Muslimfrit Danmark….Det er sgu for langt ude.”

“Hahaha…Ja Danskerne beder jo selv om det, det er hvad de får og meget mere berigelse skønt- seriøst så tror jeg modstanden er her og vil kun vokse jo mere man propper ned over vores hoveder…Som jeg har sagt før en dag går det helt amok.” Citat Tina Petersen på Facebook.

“Jeg ville måske ønske flere folk turde stille sig op og sige nu er det fandeme nok. De har jo indrømmet at København bliver det første sted som bliver indtaget og kontroleret efter shiria.” Citat: Tina Petersen Facebook.

Støtten findes på Tinas Facebookprofil hvor hun har tilknyttet flere tusinde “venner” og som det ofte er set før blandt politikere fra Dansk Folkeparti, så er Tinas opbakning til at Danmark skal være muslimfrit pakket ind som en form for humor.

Men er det sjovt når en fremtrædende politiker misbruger sin Facebookprofil med flere tusinde venner til vedvarende hetz, mod en etnisk og religiøs gruppe i Danmark?
Spørger Margrethe S. Hansen på Netmediet P77.dk

Reference
Netmediet P77.dk

For yderlig læsning.

DF-Tina medlem af endnu en islamfjendsk gruppe

1 comment on P77.dk: DF-Tina ja til muslimfrit Danmark

  1. Øøøøøøhm, hvor henne ser du hun giver sin støtte til et muslimfrit danmark??
    Du tolker da som fanden tolker biblen…*GG*

Comments are closed.