P77.dk: En ommer til Rune Engelbreth Larsen

P77.dk: En ommer til Rune Engelbreth Larsen

Hvor P77.dk slap -har jeg samlet den op

‘Da jeg vågnede i morges og indtog min kaffe og croissant i ro og mag, kiggede jeg lige forbi Rune Engelbreths blog på Politiken.dk, altimens den danske sommers regndråber gled sorgfrit ned ad figentræet i min have.

Men jeg love for, at jeg nær fik croissanten aldeles på tværs i halsen og kaffen ganske hostet ud over min ellers så nyhvide og blå græske dug fra ferien på Kreta.

For af uvisse årsager har Rune slået sig på et så grelt forvansket skønmaleri af den yderliggående højreblogger Kim Møllers blog Uriasposten, med så uhyggeligt forskønnende strøg at man hensættes til de forskønnende naturportrætter i Runes bog Danmark er en Kvinde, som han har udgivet på sit eget forlag.

Her er, hvad Rune skriver i dag –
Skriver Margrethe S. Hansen på Net-avisen P77.dk 

Men ved  Rune Engelbreth overhovedet hvad han taler om?
Noget kunne tyde på det ikke er tilfældet -og så må han jo hjælpes.

Reference
Net-avisen P77.dkp77.dk/blogs/shansen 

For yderlig læsning

Blogger straffet for overtrædelse af våbenloven
 
Kendt lovovertræder støtter voldelig højreradikal gruppe
 
Kendt dansk højre-blogger støtter Koran afbrænding
 
Hetzen mod ansatte på Næsteved Sygehus fortsætter
 
Pm Bernard Bouhadana HER <