P77.dk: Her er SIADs selvforsvarsgrupper mod muslimer i Danmark

Anders Gravers siger at det er helt usandt.
Vi bringer dokumentation for at det er sandt. Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk 

-Og fortsætter
I går bragte den danske avis BT, svenske Ekspressen og mange andre, en artikel med mig, skrevet af den norske avis Dagbladet.

I Dagbladets artikel kan man læse om, hvordan jeg i forbindelse med research til mine artikler og blogindlæg om islamfjendske miljøer, også fik øje på den norske terrorist Anders Behring Breivik og hvordan jeg holdt øje med hans Facebookprofil og færden i Facebooks islamfjendske grupper.

I artiklen refereres jeg blandt andet, for at sige at Modstandsbevægelsen, Stop Islamiseringen af Danmark i 2010, forsøgte at etablere og hverve til selvforsvarsgrupper mod muslimer kaldt SIAD Chapters.

Disse SIAD Chapters var ledet af højreradikale tidligere soldater.
“Hansen mener imidlertid at gruppa i 2010 oppfordret til en selvforsvarsgruppe mot muslimer, en type voldelig vaktvern bestående av høyreradikale ekssoldater og andre.

-En av dem som sto for dette kalte seg Max Manus.
Han skulle koordinere samarbeid med motstandskjempere i andre land.
Breivik forsøkte å starte opp en norsk motstandsgruppe av samme type og hadde kontakt med danskene, hevder hun.”

Journalisten spurgte Anders Gravers, om hans syn på de oplysninger om at hans forening SIAD ifølge mig, står bag oprettelsen af selvforsvarsgrupper mod muslimer og at disse selvforsvarsgrupper, er ledet af højreradikale tidligere soldater.

Anders Gravers gav journalisten fra Dagbladet følgende svar: “Dette er helt usant”

Vi her på P77.dk kan dog nemt dokumentere at SIAD og Anders Gravers i 2010. – Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk  ->

Reference
Netavisen P77.dk //p77.dk/radikalisering/danmark