P77.dk – Jagtede ungdomshusaktivister med våben

Sigtet for våbenbesiddelse i 2007.
Anholdt i forbindelse med et overfald i Århus i 2010.

I dag
Leder af Danish Defence League
Medvært for Counter Jihad meeting i Aarhus den 31 marts. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet, P77.dk

-Og fortsætter
Højreekstremisten Philip Traulsen fra Danish Defence League har en voldelig fortid.
I starten af 2011 blev Bo Vildbrand, sidste års leder af den højreekstreme gruppe Danish Defence League dømt for at have udsat en muslimsk menighed i Nakskov for racisme, da han og en anden fra Danish Defence League, midt om natten at klistrede Nakskov moskeen til med Kurt Westergaards Muhammedtegning.

Herefter i starten af februar i år blev Kasper Mortensen, nyudnævnt leder af Danish Defence League fængslet i 28 dage og sigtet for grov vold mod en dørmand. Kasper sidder fortsat fængslet.

English Defence League har her i ugens løb bekræftet, at Kasper Mortensen vil blive afsat som leder af Danish Defence League når han er ude af fængslet, fordi man fra English Defence Leagues side ikke ønsker en person sigtet for et brutalt overfald i spidsen for Danish Defence League, kort tid før deres internationale antimuslimske møde i Aarhus.

Imens den afsatte leder afsonder er det Philip Traulsen, en aktivist med tæt kontakt til den nynazistiske/højreekstremistiske militante gruppe Danmarks Nationale Front, som er blevet defacto- leder af Danish Defence League, gruppens talsmand i pressen og ham der skal koordinere samarbejdet mellem English og Danish Defence League, i forbindelse med deres møde i Aarhus.

Reference
Netavisen, P77.dk – //p77.dk/radikalisering/danmark/

For yderlig læsning

Modkraft.dk: Danish Defence League hverver nazister til Aarhus-demo 
 
Anders Gravers: “Næste skridt er en SIAD butik. Så vi er klædt på til demoen”