P77.dk: Løgneren Anders Gravers igen på spil

Anders Gravers fra SIAD afsløret igen i grov og umoralsk løgnhistorie. Skriver Margrethe S. Hansen på Net-Avisen P77.dk 

-Og fortsætter
Muslimhaderen Anders Gravers, fra den ekstremistiske gruppe Stop Islamiseringen af Danmark har det med at tage let på fakta og sandheder og er overhovedet for fin til at forsøge sig med at skumme fløde på løgnhistorier.

Net-Avisen P77.dk afslørede for mindre end en måned siden en af hans løgnhistorier.

Det var en blodig historie om at muslimer i Indien havde halshugget en gruppe hindu kvinder.

Gravers havde pyntet sin historie med et foto, hvor man ser tre lig hvor kroppen og hovedet er adskilt.

Problemet var bare at billedet ikke var taget i Indien og det var ikke indiske kvinder man så, men kvinder fra El Salvador, et land kendt for at have en høj rate af morderiske voldtægter af kvinder.

Historien om at muslimer havde halshugget en gruppe hindukvinder viste sig således at være en fuldfed blog-and som Anders Gravers, forblændet af sit had til muslimer havde ædt råt og offentliggjort i et blogindlæg på sin hjemmeside.

Nu er den så gal igen, denne gang er det gået ud over den afdøde amerikanske libyen ambassadør Christopher Stevens, der blev myrdet under et Al Qaeda attentat på det amerikanske konsulat i Libyen, i forbindelse med protester over en ny anti-islam film.

Som mange sikkert har forventet, er der gået totalt Duracel Kanin i Anders Gravers, der sprøjter den ene groteske løgnhistorie ud efter den anden, her i kølvandet på de voldsomme protester i flere muslimske lande.

Reference
Net-mediet P77.dk

For yderlig læsning.

Stop Islamiseringen af Danmarks løgne pillet fra hinanden
 
Smidt ud af SIAD efter kritik af Anders Gravers ven som er Nazist! 
 

4 comments on P77.dk: Løgneren Anders Gravers igen på spil

 1. Sorry Hr.Tronherre over dansk politik / CEZ.
  Men mener du ang. det fra denne artikel? Er det oz fup og fis, altså df-snydt er altså vores eneste reelle medie, uden alt censurèn.?
  http//beforeitsnews.com/opinion-conservative/2012/08/graphic-hindu-women-chopped-into-pieces-by-muslims-in-india-2456150.html

 2. Nå, nyd du din rødvin, så er du lige i form til et nyt surt opstød inden sengetid. Jeg vil nu ta og gå ud og få et bad nu Carl-Erik, så kigger jeg forbi din ellers så¨flotte “satire-informative” lille spalte med sure opstød, senere eller engang ved lejlighed.
  – Blir du træt af navnet df-snydt, så ku du da bruge “gæt en mad”. Så slap vi andre oz for dine “uheldige” overskrifter.

 3. Erik Mikkel Pedersen:

  Den historie med parterede kvinder du refererer til handler ikke om hinduistiske kvinder, men kvinder i El Salvador.

  Ergo har det intet med muslimer at gøre.

Comments are closed.