P77.dk: Militant Breivik-supporter var med i Aarhus

Ben Van Der Kooi hollandske nynazist og støtter af Anders Berhing Breivik deltog i English og Danish Defence League mødet i Aarhus den 31 marts.

Skriver Margrethe S. Hansen på Netavisen, P77.dk

-Og fortsætter med bl.a.
De islamfjendske grupper bag counterjihad mødet 31 marts i Aarhus, forsøger at tegne et billed af deres arrangement som et uden deltagelse af rabiate højreekstremister.

Men skønmaleriet holder ikke, Netavisen, P77.dk har gennemgået flere videoer og billeder fra Counterjihad mødet i Aarhus og foruden deltagelse af flere maskerede højreekstremister og flere personer med direkte relationer til racistiske og nynazistiske grupper så som tidligere Dansk Front og til Danmarks Nationale Front og Vederfølner, deltog også den hollandske nynazist og Breivik-supporter Ben Van Der Kooi.

Ben van der kooi iført hvid trøje med rød Muhammed tegning og solbriller
under English og Danish Defence League mødet i Aarhus den 31 marts.

Van Der Kooi er et velkendt ansigt i det hollandske militante
nationalist miljø og i det europæiske islamfjendske miljø.

Van Der Kooi blev i 2006 i Holland sigtet og anklaget for brandattenat mod en moske.

Han blev dømt og nåede at sidde fængslet i 3o dage, dommen blev dog omstødt af en højre retsinstans på mindre tekniske detaljer, selv om beviserne i sagen, herunder videokamera optagelser og andre fotooptagelser viste ham ved gerningstedet på tidspunktet for selve brandattentatet.

Foruden brandattentatsagen har Van Der Kooi flere anholdelser bag sig for gadeuorden og for hatespeech i det offentlige rum.

Van Der Kooin var aktiv i flere år i et hollandsk højrenationalistisk parti hvor flere i toppen kom fra national socialistiske kredse.

Ben Van Der Kooin har også deltaget i flere islamfjendske demonstrationer arrangeret af Stop Islamisation Of Europe og Stop Islamiseringen af Danmark både i Aalborg og i udlandet.

Begge grupper stiftet af danske Anders Gravers Pedersen.

Reference
Netavisen, P77.dk – /p77.dk/radikalisering/danmark

For yderlig læsning
 
‘Counter-jihadister’ – Danmark 
 
Dansk Folkepartis Ungdom har fået en ny side på facebook