P77.dk: Norwegian Defence League skændes over Breivik-retsagen

Netavisen, P77.dk – Norwegian Defence League skændes over Breivik-retsagen

Norske højreekstremister i Norwegian Defence League skændes over Breivik-retsagen og lederen Ronny Alte har i dag trukke sig som leder.

Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk

-Og fortsætter med b.la.
Den norske højreekstremistiske gruppe Norwegian Defence League, som er søstergruppe til English Defence League i England er igen ramt af interne stridigheder.

Denne gang over Breivik-retssagen og lederen Ronny Altes pressehåndtering.

Balladen er så alvorlig at mange af Norwegian Defence Leagues medlemmer på Facebook taler om at trække sig ud af Norwegian Defence League og mener at organisationen er færdig.

Balladen er opstået for et par dage siden, – efter at lederen af Norwegian Defence NDL League Ronny Alte i en af NDLs Facebook grupper offentliggjorde et hemmeligt notat fra “Admin-gruppen” – i notatet kunne man læse at der er uenighed i Admin-gruppen omkring Ronny Altes forhold til norsk presse.

Ronny Alte som er leder af Norwegian Defence League er enormt presset efter det kort før starten af retssagen, mod Anders Behring Breivik, kom frem at Breivik har bedt sit forsvarsteam om at tilføje Ronny Alte som vidne.

Alte har givet udtryk for til NDLs Admin-gruppe – stod at læse i det lækkede hemmelige notat, – at han ønsker at rense og forsvare sit navn i offentligheden ved at tale med norsk presse, om hvad han muligvis vil blive udspurgt om når han skal vidne i terrorsagen.

Reference
Netavisen, P77.dk – /p77.dk/samfund-mennesker/

Ronny Alte har trukket sig tilbage, ikke kun fra sit lederjob, – men fra hele organisationen og er ikke længere tilknyttet Norwegian Defence NDL.

Anholdt for at opildne til racehad på internettet