P77.dk: Regeringen, Enhedslisten og Liberal Alliance snyder asylbørnene


Regeringen, Enhedslisten og Liberal Alliance løber alle fra egne krav om max. 6 måneder i asylcentret for asylbørnene. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet P77.dk  –

-Og fortsætter
Ny ændring af den danske asyllov træder i kraft på onsdag og i medierne bryster regeringspartierne og Enhedslisten, sig allerede af at det en fantastisk god aftale de har indgået med Liberal Alliance.

Men faktum er at både regeringen, Enhedslisten og Liberal Alliance, har snydt asylbørnene og deres familier for 6 måneder.

Da regeringspartierne var i opposition tordnede de mod den daværende regering og krævede markante forbedringer for asylansøgere i Danmark.

Især asylbørnene blev fremhævet gang på gang.
Den ene undersøgelse efter den anden blev fremlagt for partierne og i dem stod der sort på hvidt at asylbørn blev syge af at opholde sig mere end 12 måneder i et asylcenter, faktisk stod der at de allerede viste tegn på at være blevet psykisk og fysisk nedbrudte indenfor de 12 måneder.

Derfor var anbefalingen fra fagpersoner at asylbørn burde komme ud af asylcentrene efter 6 måneder.

Både Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten og såmen også Liberal Alliance gjorde max. 6 måneder til deres eget krav på asylområdet.

Reference
Netmagasinet P77.dk / netmediet P77.dk

For yderlig læsning

ASYLBØRNENE UD NU

180620100717