P77.dk: Tempelridder fra The Order 777 støtter Breivik i ny video

P77.dk: Tempelridder fra The Order 777 støtter Breivik i ny video

En militant tempelridder gruppe -The Order 777 har udgivet en video hvor i de støtter Anders Behring Breiviks handlinger og omtaler dem som selvforsvar.

Skriver Margrethe S. Hansen på Net-Avisen P77.dk
-Og fortsætter med bl.a.

Ganske få dage efter terrorangrebet i Norge gik den militante tempelridder gruppe The Order 777 ud i medierne og fortalte via gruppens åndelige mentor, bloggeren og den selvudnævnte tempelridder Paul Ray, også kendt under bloggernavnet Lionheart at de ikke støtter Anders Behring Breiviks massedrab på 69 børn og unge fra AUF på øen Utøya i Norge.

Men nu har Order 777 åbenbart vendt 180 grader, selv om bloggeren Paul Ray aka Lionheart de sidste 10 måneder har brugt enormt meget tid på at distancere sig fra Anders Behring Breivik.

Paul Ray blev i starten af efterforskningen af Anders Behring Breivik, mistænkt i medierne for at være Breiviks mentor og identisk med den person som Breivik i sit manifest omtaler som Lionheart. Lionheart er Paul Rays bloggernavn.

Paul Ray har til det norske politi aflagt forklaring og fortalt at han ikke har haft kendskab, hverken til Anders Behring Breivik eller til hans tempelridder netværk som Breivik kalder for The New Knight Templar Europe og at han tager stærkt afstand fra Anders Behrings drab på Utøya.

Foruden at forsvare sig selv mod beskyldningerne og mistanken om at han er Breiviks mentor Lionheart, har Paul Ray i sin blog også kastet mistanke på Alan Lake som han beskylder for at være den i Breiviks manifest omtalte mentor Lionheart.

Reference

Net-mediet P77.dk – //p77.dk/radikalisering/internationalt