– p77.dk – Tiden inde til at nakke SHansen

-Tiden er inde til et opgør med Shansen – Sådan skriver islamhader og ekstremist, Anders Gravers på sin hjemmeside. Skriver Margrethe S. Hansen på //p77.dk/blogs/shansen 

-Og fortsætter
Anders Gravers, manden bag den selvbestaltede islamfjendske modstandsbevægelse, Stop Islamiseringen af Danmark skriver i sin vante ekstremistiske og militante tone, at tiden er inde til et opgør med Shansen.

En lille serviceoplysning til Anders Gravers: Det hedder, mod Shansen’ og ikke, med Shansen. Shansen er mit bloggernavn, – //p77.dk/blogs/shansen/

Facebook SIAD gruppen den 26 september 2011.

Det er ikke første gang, at en eller anden antidemokratisk klam lille højreekstremist, forsøger sig med at kaste mig for ekstremisterne, ved at erklære “bad standing” over min person i højreekstremistiske kredse.

Den racismedømte selvbestaltet patriot, Kai Wilhelmsen fra Radio Holger, har advaret sine patrioter om mig. Anders Gravers tidligere samarbejdspartner, den racisme og voldsdømte og ikke mindst skydegale Michael Ellegaard fra Fyn, har i flere år haft et foto af mig under en overskrift som lyder: “Advarsel til alle patrioter”

Så Anders Gravers fra SIAD befinder sig sørme i fint selskab.
Lad mig også nævne, at det er langt fra første gang, at Anders Gravers forsøger sig med chikane og trusler om retsager og fandens pumpestok, og det er ikke første gang, at Anders Gravers tror at han er højt hævet over dansk lovgivning, og bare kan udnytte andre menneskers ejendom eller forsøger at krænke andre menneskers ytringsfrihed, ved at chikanere dem og deres familier.

Foruden at være partiformand for ikke-partier og formand for mikro- næsten ingen medlemmer pseudo-modstands/hadebevægelser, er Anders Gravers også en løgnhals, der med løgne om sin egen “modstandsbevægelses” storhed og indflydelse, lyver penge ud af lommerne på stakkels forvirrede personer, som han har hjernevasket til at tro på, at Danmark står i front i en krig mod muslimerne og islam.

Personligt kan jeg kun varme mig ved det faktum, at det går ned af bakke for Anders Gravers bevægelse, og at hans drøm om at ende i det danske Folketing, aldrig bliver til noget.

Reference
Netmagasinet P77.dk – //p77.dk/blogs/shansen/-tiden-inde-til-at-nakke-shansen

For yderlig læsning

Expo: Udgiver rapport om det islamofobiske menneskehader-miljø


 
Netavisen //p77.dk – //p77.dk/radikalisering/danmark/-dansk-leder-af-islamfjendsk-netvaerk-afviste-ikke-breivik
 

1 comment on – p77.dk – Tiden inde til at nakke SHansen

 1. Hvis Anders er islam hader, må muslimerne så tilsvarende være friheds hadere.
  S.Hansen der er ikke tale om trusler, men hertil lands har vi en god og lang tradition for at overholde vort lands grundlov som koranen og shariastrider imod vort lands lov. Så i praksis ville man kunne føre en sag om landsskadelig virksomhed.
  Naturligvis fordi muslimerne har vist sig ikke-tilpasningsdygtige til vort land.
  Der er andre lande der er mere velegnede. Men desværre ofte kendetegnet ved at der er krig i dem. Det viser vel også bare at islam IKKE er en fredelig religion!! eller for den sags skyld religion, men en forskruet ideologi, uden tilknytning til en oplysningstid.
  Anders og er som os andre frihedskæmpere.
  Den modstandsbevægelse der blev dannet under II verdenskrig for at forsvare Danmark, vil kunne se at det er det samme vi skal til at gøre igen!
  Menneskerettigheder jatak, men hvorfor skulle man tage hensyn til netop den ideologi der bryder dem ?

Comments are closed.