P77.dk: “Vi ønsker ikke mellemøstlige tilstande på Nørrebro”

P77.dk – Vi ønsker ikke mellemøstlige tilstande på Nørrebro

300120131622

-Vi ønsker ikke mellemøstlige tilstande på Nørrebro, siger politikerne og man forstår dem jo godt. For hvem ønsker sig bombet huse, døde børn og et besat Danmark? Skriver Margrethe S. Hansen på Netmediet P77.dk

-Og fortsætter.
Breaking News- jødiske børn frarådes skoler på Nørrebro.
Breaking News- jøder ikke velkommende i skoler på Nørrebro, problemet er voldsomt alvorligt og der må handles straks lyder det fra Mosaisk Trossamfund – ja det er ganske vist det hele.

090120130201

Og alt balladen skyldes noget rygtesmeden fru Fis i en hornlygte Lise Egholm
afgående skoleleder for Rådmandsgade skole på Nørrebro, fik sagt i P4.

300120131644

Lise Egholm fik for et par år siden Venstres sociale-frihedspris for sin indsats på Rådmandsgade skolen og er gennem årene blevet fremhævet flere gange af VKO politikerne, som et mønster-eksempel på højrefløjens kæft og trit integrationsretning, hun har åbenbart haft et skævt blik til palæstinensere og har ikke formået at afskaffe mobberi på sin og VKOs “perker” premieskole.

Hjemmesiden, //jyllands-posten.dk/politik/article3413342.ece – Anders Fogh Rasmussen besøger Rådmandsgade skole.

Ifølge Lise Egholm er der lige lovligt mange palæstinensere på Nørrebro. Og da DRs mellemøsten journalist, den fuldstændigt neutrale i konflikten mellem Israel og palæstinenserne – skrevet med en vis ironi, jødiske Martin Krasnik får den geniale ide at han for Weekendavisen vil vandre sig en tur på Nørrebro iført jødisk kalot, ja så går turen også forbi VKOs rødhåret Lis på Rådmandsgade skole.

Lise Egholm er nemlig kendt for sine standhaftige holdninger på integrationsområdet, og hun er ikke bleg for at udpege muslimsk kultur som skurken bag mangelfuld integration.

Jeg tror, Dansk Folkeparti har hjulpet os i Danmark til, at vi tør tale om tingene. Man kan synes, at Dansk Folkepartis synspunkter er forfærdelige, men hellere det end at man arbejder i undergrunden,« siger hun.” Citat Informationen.dk / Lise Egholm.

“I bund og grund handler hele diskussionen om islam. Hele kernen i problemfelterne er forhold omkring troen. Det er meget problematisk, at der findes adskillige imamer, der til fredagsbøn og ved andre lejligheder lufter fjendtlige holdninger over for det bestående samfund. At tale nedsættende om det land, man bor i, er ikke høfligt og bestemt ikke fremmende for integrationen,” Citat Lise Egholm. Skriver man på, Netavisen, P77.dk

For yderlig læsning.

Pia Kjærsgaard og den hvide kanin
 
Tidligere Dansk Folkeparti-politiker dømt for vold

1 comment on P77.dk: “Vi ønsker ikke mellemøstlige tilstande på Nørrebro”

Comments are closed.