P77.dk: Voldstrusler og et hav af falske profiler

Netmagasinet, P77.dk / P77: Voldstrusler og et hav af falske profiler
Mikkel Jacobsen deltog i Danish Defence Leagues demonstration i Herning den 03-12-2011. – En blev anholdt.

Læs: Anholdelse og ballade i Herning 

Han kan ses på billedet længst ude til højre, holdende et hvidt skilt med følgende tekst “Vores piger skal kunne gå i fred”.

Åbenbart gælder det ikke for Sarah Victoria Bruun. Skriver Margrethe S. Hansen bl.a. på Netmagasinet, P77.dk

-Og fortsætter
Sarah Victoria Bruun fra Antiracistisk Netværk i Aarhus trues med vold, efter hun stod frem på TV og udtalte sig kritisk om den stærkt islamfjendske organisation English Defence League.

Sarah Victoria Bruun medlem af Enhedslisten i Aarhus og aktiv i Antiracistisk Netværk i Aarhus, skal have noget tæsk og ikke føle sig sikker og de røde svin i Aarhus skal vide at vi kommer efter dem.

“Mikkel Jansen” som er et ud af mange dæknavne for Mikkel Jacobsen divisionsleder og aktiv i Danish Defence League, truer åbenlyst med at han og andre vil anvende vold i forbindelse med de Europæiske Defence Leagues og Stop Islamisation of Europes møde til marts i Aarhus.

Hans trussler om at møde venstrefløjen og især Sara Victoria Bruun med vold står skrevet i Danish Defence Leagues eventgruppe på Facebook

Noget kunne tyde stærkt på, at det kan være farligt at udtale sig kritisk i offentligheden, om Danish Defence League og deres arrangement til marts i Aarhus.

Der bliver holdt øje, fra Danish Defence League og dem som er synlige med deres kritik af Defence Leagues miljøet kan risikere at blive truet og udsat for vold.

Opdatering d. 14-02-2012.
“Lørdag, 28. jan 2012. blev den 26-årige leder og talsmand for Danish Defence League, Kasper Mortensen, fængslet for grov vold, begået imod en dørmand foran natklubben, Sky Club i Aabenraa”.

Reference
Netmagasinet, P77.dk / p77.dk/radikalisering/danmark

For yderlig læsning.

P77.dk: Forklædt som Defence League medlem på Facebook 

Grupper fra hele Europa planlægger at mødes i et fælles menneske-hader træf