P77.dk’s blogger SHansen afhørt i norsk terrorsag

SHansen afhørt og samarbejder med dansk og norsk politi, om at afdække Breiviks færden på internettet.

Skriver Admin på Net-Avisen P77.dk

-Og fortsætter

P77.dk’s egen blogger, Margrethe Monika S. Hansen, er blevet afhørt af dansk politi på vegne af norsk politi, i forbindelse med efterforskningen af Anders Behring Breivik.

SHansen har fået status som politiets vidne, og bedt om at samarbejde med dansk og norsk politi om at afdække Breivisk færden på internettet.

Margrethe Monika S. Hansen har i flere år tæt fulgt det islamfjendske miljø i Danmark og internationalt.

I 2010 valgte SHansen at gå undercover på Facebook, forklædt som racisten Bjarke WP Jensen og
i artikelserien Forklædt som racist på Facebook beskrev hun de islamfjendske grupper indefra.

Som racisten Bjarke WP Jensen, blev hun Facebookven med flere kendte personer i forskelige islamfjendske grupperinger.

Margrethe Monika S. Hansen har fulgt udviklingen i de islamfjendske internetmiljøer i mere end 4 år, og har nøje beskrevet sine observationer i flere artikler, hvoraf nogle kan læses samlet under P77s temaet “Netværket”

Det norske Dagbladet har talt med SHansen om hendes syn på efterforskningen af Breivik

Reference
Netavisen, P77.dk – //p77.dk/radikalisering/danmark/blogger-shansen-afhort-i-norsk-terrorsag

For yderlig læsning

Anders Gravers, Tillykke med jeres første Aktion DDL.
 
Hvem markedsfører en ekstremblogger som, Fjordmand

7 comments on P77.dk’s blogger SHansen afhørt i norsk terrorsag

 1. Sådan går det, når man sætter snotten for langt frem. ikke at jeg tror at nogen vil røre den so med en ildtang, men man har da lov at håbe…..

 2. Shansen kan jo kun håbe at du tager ved lærer, sådan går det når man har snotten for langt fremme. Kig dig i spejlet, det du ser er hvad du får retur, bare endnu værre, er det det man kalder NEMESIS???????

 3. wakawaka

  Hvad gør den kælling ikke for at komme i pressen, hende og sølle Zølck har da altid snotten fremme, man kan kun håbe at nogen på et tidspunkt syntes den kom for langt frem ..

 4. snothvalpen.. Går ud fra at de begge er forsømte børn, der blev overladt til sig selv som børn, da selv deres egen forældre ikke kunne tåle synet af dem… Men som man siger.. What comes around, goes around, men vil ikke undre mig en skid at hun er fuld af løgn, men som du selv skriver, kun gør det for at få opmærksomhed.

 5. Ja Norge havde da Anders Behring Breivik. ham kan de jo ikke hamle op med, gad vide om han har en bror…

 6. Har ikke ondt af dig Margrethe, mange ville nok ønske hvis det også var Carl-Erik Zølck og resten af banden der var gået under jorden, så var der mange der var blevet glade. Kan kun give wakawaka og snothvalpen ret i det de skriver

 7. KIKI

  Godt skrevet, jeg kan kun give dig medhold, ingen vil savne det slæng, de tror sku at de er guds gave, jo jo men kun til vores kulturberigere muslimerne, som alle burdes sparkes ud af landet.

Comments are closed.