P77.dk: Lokal DF-politiker dater højreradikal blogger

060320132117
P77.dk: Lokal DF-politiker dater højreradikal blogger
Endnu en lokalpolitiker for Dansk Folkeparti på Fyn flirter med den yderste højrefløj.

Skriver Margrethe S. Hansen bl.a.  lidt om på Net-mediet P77.dk – Der kan man eksempelvis læse noget i denne retning.

Pernille Bendixen lokalpolitiker for Dansk Folkeparti i Odense på Fyn, dater manden bag den fremmedfjendske blog Uriasposten.

Kim Møller hedder manden bag bloggen Uriasposten, som i år 2010. blev straffet for at overtræde våbenloven.

Han omtaler sig selv som nationalkonservativ og har læst historie på Aarhus Universitet, men på trods af studier i historie har han ifølge sig selv de sidste mange år arbejdet som lagermand.

Kim Møller er del af det islamfjendske Trykkefrihedsselskabets miljø og modtog i 2011 Trykkefrihedsselskabets frihedspris, for sit arbejde med, Uriasposten.

Bloggen Uriasposten har været i offentlighedens søgelys flere gange, oftest fordi bloggen formidler stærkt antimuslimske holdninger og er overrepræsenteret i sit kommentarspor af personer tilknyttet den yderste højrefløj.

Det er ikke ualmindeligt at en søgning på Uriasposten hurtigt kan afslørere, at bloggen til tider strømmer over med kommentarer der er deciderede volds og mordopfordringer på politikere, politiske debattører og andre navngivende personer der har gjort sig “uheldigt” bemærket hos Kim Møller og hos dem der kommenter på Uriaspostens blogindlæg.

Bloggen Uriasposten er listet i en offentlig rapport om ekstremisme i Danmark, som en af de mest toneangivende blogs på den yderste højrefløj i Danmark og opgivet som en af de mange højreekstreme og islamfjendske blogs Breivik besøgte på nettet.

090520121459

“Guardian, viste bl.a., at Breivik i sit manifest havde hentet inspiration fra flere hundrede højreekstreme og antiislamistiske websites, blogs og debatforums, herunder de stærkt antimuslimske danske websites Uriasposten og Snaphanen.

Dermed var Breiviks terrorangreb også udtryk for en ny type politisk webekstremisme, hvor hadefulde holdninger søges realiseret i praksis.” Fra rapporten.

Reference
//guardian.co.uk/news/datablog/interactive/2011/sep/07/norway-breivik-manifesto-mapped

net-mediet P77.dk//p77.dk/nyheder

For yderlig læsning.

Netværk nøgleperson “Baron Bodissey”
 
DFere klager, Blogger smidt ud fra fyens.dk
 
Højrefløjens taqiya – Baglandet